Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Er det ikke skjæra, så er det myggen

#1

Madicken sa for siden:

Jeg er oppe i otta for å klø på myggstikk og smøre på aloe vera. Jeg så meg nødt til å ha soveromsvinduet åpent i natt, selv om jeg vet jeg er myggfelle. Den ene foten er nærmest oppspist. Så hvordan løser jeg denne problemstillingen? Jeg har et konkret forslag, og vil gjerne høre erfaringer og synspunkter: Kan man smøre myggmiddel rundt vinduet for å hindre myggen i å fly inn? Eller har dere andre råd? Alle kommentarer og forslag mottas med stor takk.


#2

Taien sa for siden:

Myggnetting for vinduet? Jeg hadde det på jenterommet mitt husker jeg.


#3

Madicken sa for siden:

Ikke dumt, og vi hadde det før. Men jeg synes det er så fint å kunne riste og lufte dyner ut vinduet, og det ble så plundrete med myggnetting.


#4

Madicken sa for siden:

Myggstikk du også, Taien? (:humre: og ser på klokkeslettet.)


#5

Maxine sa for siden:

Et hus jeg bodde i før, hadde myggnetting i rammer, som vi bare satte foran vinduet når det var åpent, og festet på enkelt måte. Veldig greit, tok bare det bort hvis vi skulle lufte sengetøy osv. Det var i 2.etg, hvor det var varmt hele sommeren, så derfor sto som oftest vinduene oppe på fullt på nettene fra mai-august..


#6

Matilda sa for siden:

Du må ha ei ramme med myggnetting som er lett å ta av. Ellers finnes det noe borrelåssystem, kanskje det funker. Vi hadde det der vi bodde før, og natta tyder på at vi må ha her og. (Bor vi samme sted? Mygg og skjærer?)


#7

Maxine sa for siden:

Borrelås funker det også. Men hvis man tar den av og på ofte, blir den fort ødelagt :btdt:


#8

Left sa for siden:

Snekre ramme som du kan feste på vinduet, og evt. hekte av når du trenger å lufte dyner etc. Evt. ha et sånt stort myggnett over senga som henger i taket.
Jeg hadde nok ligget med vinduet igjen, og nærmest dødd av dårlig luft og varme, heller enn å risikere myggstikk. De blir digre som "injkvart", og klør noe helt j.....:sur:
Det er ingen fare for at noen andre i rommet skal få myggstikk når jeg er der.


#9

Madicken sa for siden:

Kanskje, men nå er vel ikke mygg og skjærer akkurat rødlistearter. :knegg:


#10

Madicken sa for siden:

Jeg har prøvd både borrelås og ramme, men var bare sånn passe fornøyd. Borrelåsen hadde veldig begrenset levetid, og ramma ble litt herk og ramlet også sammen til slutt. Men kanskje det finnes ferdige rammer som tåler litt mer? :hmm:


#11

Mei sa for siden:

Vi har myggnetting over hele senga - sånn i rund ramme som henges fra taket til 100 kroner på IKEA. Da kan vi sove med både dører og vinduer åpne.


#12

Neket sa for siden:

Vi har myggnetting med borrelås, den har hengt der i en halv evighet (siden før vi flyttet inn), og den funker fint enda. :jupp:


#13

Matilda sa for siden:

Vår var ikke av og på. Her skal vi uansett ha ramme, siden vi lufter med dørmut til luftebalkong. Det er vel det beste på vinduer også. :nemlig:


#14

Estrella sa for siden:

Merket i går at nå hadde myggen kommet. De elsker meg og har bestandig gjort det. :mumle:


#15

Babe sa for siden:

Jeg tar heller med dyna ut og henger den over stoler på terrassen - enn å bli spist av mygg. Her har alle vinduene i soveromsetasjen myggnetting.


#16

Taien sa for siden:

:knegg: Nei det er bare alminnelig insomnia her. :knegg:


#17

Orkide sa for siden:

Vi har myggnetting som er festet oppe og trekkes ned over hele vinduet som en slags rullegardin.


#18

Irma sa for siden:

Det å sette opp en ny borrelås og netting i ny og ne er etter min opplevelse veldig mye mindre irritasjon/jobb enn det å ligge våken å lytte til mygg, eller klø seg fordervet. :nemlig: Jeg har nulltoleranse for mygg der jeg sover, derfor har jeg alltid brukt netting. Er heldigvis heldig med valg av bosted, for her vi bor finnes knapt mygg.


#19

noen sa for siden:

Det var myggene som overtalte skjærene til å ta livet av president Kennedy. :nemlig:



#21

Madicken sa for siden:

Mens de selv planla mordet på Lennon?


#22

Madicken sa for siden:

Og du plasseres én på hvert nattbord? :blafre:


#23

Estrella sa for siden:

På terrassen tenkte jeg i første omgang :knegg:


#24

Taien sa for siden:

Det tror jeg! :nemlig:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.