Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

FB: Harry med profilbilde med glass i hånden?

FB: Harry med profilbilde med glass i hånden?

  • Ja
    40 stemmer
  • Nei
    18 stemmer
  • Jeg bryr meg fremdeles ikke om hva andre har som bilde
    29 stemmer
  • Bare hvis det er alkohol i glasset, melk og cola er greit.
    7 stemmer
  • Nei, men jeg ville ikke hatt det selv
    19 stemmer
  • Agurksalat
    13 stemmer
#1

rine sa for siden:

Jeg er spent på denne. :knegg:

Poll kommer.


#2

Inagh sa for siden:

Jeg ville ikke hatt det selv, men nei, det er ikke veldig harry med et glass i hånda på et profilbilde, syns jeg.


#3

007 sa for siden:

Tja. Alt etter hvem som har det, kanskje? Jeg ville ikke hatt det.

Jeg har forresten et vakkert bilde av rødvin, palmer og blå himmel. Ikke som profilbilde, jeg er heller ikke synlig på bilde, og jeg har det rett og slett på FB fordi det for meg er det gode liv. Harry eller ei.


#4

SpetakkelRandi sa for siden:

På type datingsider: Ja jeg syns det er harry.. men det værste er egentlig profilbilder hvor man SER tydelig det er selvutløser og at personen på bildet later som det ikke er det...:D:D " her sitter jeg tilfeldig på badekars-kanten og blir totalt overrasket over en person som kommer hoppende med et kamera!!!"

på fb, not so much.. kommer litt ann på hvilket type bilde det er. Om det er sånn partyparty-bilde, så syns jeg det er litt harry. Hvis det er sånn tilfeldig bilde på en utecafe med et vinglass uten at det er noe "parteyyy" over det, så syns jeg ikke det er harry.


#5

Turban Smukk sa for siden:

Som jeg skrev i den andre tråden, jeg vet ikke helt hva jeg synes. Ved gjennomgang av vennelisten fant jeg altså tre profilbilder med vinglass, to med hvitvin og ett med rødvin, jeg synes ingen av bildene så spesielt harry ut og jeg oppfatter ikke personene som harry heller. Svaret mitt er vel at det kommer an på. :knegg:


#6

Guava sa for siden:

Jeg synes de fleste slike bilder ser harry ut. Ett unntak er sjampisglass i hånden til en brud og lignende.


#7

Skilpadda sa for siden:

Det kommer an på bildet. Jeg har et par bekjente som har eller har hatt bilde av seg selv med vin-/ølglass (noen sikkert også med sigarett, jeg husker ikke detaljene - sånn apropos den andre pollen :knegg: ) der jeg bare har syntes det har vært fine, hyggelige bilder - og andre igjen har hatt bilder som jeg synes ser teite og ikke koselige ut.


#8

Filifjonka sa for siden:

Jeg ville ikke hatt det selv, ihvertfall.


#9

Heiko sa for siden:

Tja. Av mine 25 brukte profilbilder var det ingen
med røyk, men 1 med et kjøttbein i kjeften, 2 med champagneglass i hånden og et med et glass rødvin og et hvor jeg kliner. Jeg tror summen av dette ikke blir blir bra. :niks:


#10

Fibi sa for siden:

Jeg har hatt et profilbilde hvor jeg har en drink i hånden, tatt på Fridays på aker brygge. En mudslide martini, favorittdrinken min. :nemlig: Jeg synes ikke bildet er særlig harry, kanskje fordi det ikke er et typisk fylle- eller partybilde. Bare et bilde av en dame med en drink i hånden. Det er vanskelig å si noe om glass-i-hånden-bilder er harry sånn rent generelt, fordi jeg synes det komme veldig an på bildet.


#11

Primrose sa for siden:

Nei, det synes jeg ikke.


#12

Fløyel sa for siden:

:knegg: Nå begynte jeg å lure. Jeg trodde dere diskuterte hvor vidt det var PK for Harry Potter å ha ett glass i hånden eller ikke (Ildbegeret). Og tenkte i mitt stille sinn. "De reagerer jammen på mye rart her inne på FP." :rødme:

Jeg tenker sjelden på hvordan profilbilde folk har på FB forresten, hvis de sitter med 7 i promille og er tydlig beruset ville jeg ha reagert ja.


#13

Kirsebær sa for siden:

Jeg trodde dette handlet om prins Harry. :knegg:

Jeg syns ikke "glass i hånden" automagisk gjør et bilde harry.


#14

C.D sa for siden:

Det har jeg aldri tenkt over


#15

safran sa for siden:

Det kommer helt an på bildet, men et profilbilde med et glass i hånden er ikke automatisk harry i mine øyne. Jeg har dog aldri hatt et slikt profilbilde selv.


#16

Fibi sa for siden:

Jeg tenkte også på Harry Potter, og så for meg at noen var snurt fordi Radcliffe hadde posert med alkoholholdig drikke, og at dette ikke akkurat var et Godt Forbilde for avkommene. :knegg:


#17

Appelsin sa for siden:

:puh:
Det var flere som var like teite som meg, ser jeg. :HarryPotter:


#18

LittLemen sa for siden:

Er Harry på facebook? :hyper: Og har han virkelig glass i hånden på profilbildet?


#19

Fluke sa for siden:

Nå har jeg gått igjennom bildene mine, og ser at jeg har hatt øl-glass-i-hånden-bilde to ganger, så jeg syns nok ikke det er harry. :p


#20

Sans sa for siden:

Jeg synes ikke det, men jeg tror ikke jeg ville hatt det selv.


#21

Karamell sa for siden:

Er dette en spin off fra noe?


#22

Avatar sa for siden:

Jeg bryr meg fremdeles ikke.


#23

Amelie sa for siden:

Mnjæ... Det kommer an på.
Jeg hadde det i fjor sommer, bare jeg og Coronaen i hammocken (ikke i nettoen) i solnedgang. Det var et ganske bra bilde så det gjorde ingenting at det var alkohol inne i bildet. :cool:


#24

Bluen sa for siden:

Been there, done that. :stolt: Da har jeg større motvilje mot (egne) barn i profilbildene, kjenner jeg.


#25

Taien sa for siden:

:knegg: Det gjorde jammen jeg også!

Jeg syns det kommer an på bildet. Er det et vanlig bilde med et glass alkohol, ser jeg ikke problemet. Er det er 'ravende, sørpe full'-bilde med skvulpende glass, syns jeg nok det er harry ja.


#26

Mrs. Longbottom sa for siden:

Jeg velger profilbilde utelukkende etter hvordan jeg syns jeg selv ser ut på bildet, og er troende til å overse både glass og bar, dersom bildet av meg er bra.


#27

Skremmern sa for siden:

Hvis vedkommende har 200 fylla-trutmunn-bilder i arkivet sitt og slenger ut nok et bilde med glasset høyt hevet, er svaret ja.


#28

Skremmern sa for siden:

Jeg har pluggen i mitt. Ikke bare han, jeg er selvsagt med også.


#29

rine sa for siden:

Mja, det er jo en tråd om sigarett og glass også. Og så lurte jeg på om det var sigaretten som var grunnen til at så mange stemte på "harry." :nemlig:

Tenker du på bilde sammen med barna, eller bare barna som profilbilde? Og tenker du at det er harry, eller bare dumt?


#30

Milfrid sa for siden:

Glass er Harry, men ølboks går fint. :knegg:

Jeg har garantert hatt profilbilde med alkohol på. Jeg bryr meg ikke om det er Harry kjenner jeg.


#31

Snippa sa for siden:

Næ. Jeg har hatt 8 profilbilder på FB, der to av dem har vært med en øl. Ikke partyparty, men sommer og en utepils. Jeg synes ikke det er harry, men det er det tydeligvis for en del :humre: Jeje, dem om det.


#32

Chanett sa for siden:

Jeg henger kun i tråden for å se hva mine Fb-venner mener. Mvh hvitvinsglassdama


#33

Bluen sa for siden:

Ikke harry, men litt klamt på et vis. (Sammen med barna, ja.) jeg er sikkert sær.


#34

Filifjonka sa for siden:

Jeg syns det er veldig rart å ha bilde av barn som profilbilde. Det er jo som om barnet skal være en selv, da.


#35

Skilpadda sa for siden:

Jeg tror jeg skjønner godt hva du mener, Bluen. Jeg har dog selv et profilbilde av meg sammen med Poden, men det er mest fordi jeg synes det er et fint og morsomt bilde som jeg blir glad over å se. Det plager meg heller ikke nevneverdig å tenke på at noen andre kanskje kan synes det er teit å ha med barnet sitt på FB-profilen.

Jeg kikket gjennom profilbildene til hele vennelisten min etter at disse trådene dukket opp, og synes tendensen har endret seg fra "artige" bilder til "proffe" bilder. Veldig mange har pene portretter av seg selv av den typen man ville hatt på LinkedIn eller lagt med CV-en sin (dersom man er av typen som legger bilde ved CV-en sin). For meg er FB veldig en fritids-ting, og derfor tror jeg ikke jeg ville brukt et sånt bilde (men det betyr ikke at jeg synes det er noe galt eller teit i at andre gjør det).


#36

Pøblis sa for siden:

Jeg ser at andre trodde dette dreide seg om Harry Potter. Jeg leste det som om det var Harry å ha profilbildet sitt på FB i glass (og ramme). :alderslangsynt:


#37

Katta sa for siden:

Jeg synes fortsatt Harry skal spise mer agurk.

Ellers kommer det an på. Glass er greit, men typiske fylle/festbilder der man ser påvirket ut synes jeg ikke er spesielt kledelig.


#38

Miss Norway sa for siden:

Hvis det er på noen jeg ikke kjenner, og det ikke åpenbart er for tøys/tull, er jeg redd jeg TenkerMittTM, ja.


#39

Bomull sa for siden:

Nei, og jeg bryr meg fremdeles fint lite om andres profilbilder.


#40

Røverdatter sa for siden:

Jeg tenker automatisk at de som bruker festbilder med alkohol i glasset på facebook bruker facebookbildet til å signalisere noe om identiteten sin. Kanskje tenker jeg særlig det om de jeg vet har små barn og familieliv som sin hverdagssyssel. "Jeg-er-fortsatt-vill-og-gal-og-morsom-og-drikker-mojitos-selv-om-jeg-har-barn-og-greier"

Men, hvis jeg reflekterer utover første øyekast så vil jeg tro det bare er valgt av samme årsak som mitt facebook-bilde. Etter kriteriet "Jeg så iallefall ikke ut som meg på det verste". :knegg:

Jeg drikker te på mitt bilde, jeg. :sitt på det tørre:


#41

GinaK sa for siden:

Det er sommer og det burde vært sol.. det er flere og flere på min side som har glass i hånden.. MAn får ha det man vil som bilde, jeg bryr meg ikke om det.
Det er vel mer pinlig at alle i samme vennegjeng hermer etter hverandre med likt bilde, tenker jeg....


#42

rine sa for siden:

Ja, den gangen jeg hadde bilde av meg selv på fjelltur ,syntes jeg det var direkte pinlig at så mange av de 600 millionene andre FB-brukerne hadde det samme. :humre:


#43

Heiko sa for siden:

Jeg har ingen profilbilder av ungene eller meg sammen med ungene. Det jeg jeg gjennom det uttrykker er nok at jeg foretrekker vin, champagne og kjøttebein fremfor ungene mine. :gruble:

Sånn helt seriøst så legger jeg ikke så mye i folks profilbilder, jeg tolker ikke for mye ut fra et enkelt bilde. Legger man det derimot sammen med det de skriver, andre bilder de legger ut og preferanser de har får man kanskje et litt mer mer helthetlig inntrykk. Legg merke til litt. Det er mange som er veldig beviste på hva de deler, og dermed hva de tror de sier om seg selv, og så er det minst like mange som er i overkant ukritiske. Morro er det lell. :knegg:

Ja og så synes jeg det burde være flere bilder i en tråd som dette. :bygger image:


#44

Filifjonka sa for siden:

Jeg syns ikke det er så rart å ha profilbilde der barnet er med. Men jeg syns det er veldig rart å ha bare barnet som profilbilde. På et vis som om barnet er personen, og står bak det som skrives.

Lurer litt på hvor harry det kan være å ha profilbilde av barnet med glass og sigarett. :gruble: Heldigvis røyker ikke noen av sønnene mine.


#45

rine sa for siden:

Kjøttbein må da være fryktelig in i disse lavkarbo-tider. :nemlig:


#46

Chanett sa for siden:

Jeg valgte mitt bilde fordi det var et jeg syntes jeg tok meg ut på. Utseendemessig. Det finnes ikke så mange av dem.


#47

Floksa sa for siden:

Jeg kysser hesten min på munnen på mitt profilbilde (og har hatt det samme bildet siden jeg registrerte meg i 2007).
Jeg ble selvfølgelig øyeblikkelig paranoid av denne tråden og lurer veldig på om folk tror at jeg egentlig tror at jeg er en hest?!? :skeptisk:


#48

Tangerine sa for siden:

Neida, vi tror bare at du foretrekker hester. :jupp:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.