Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kyllingspyd i ovn?

#1

Vito sa for siden:

Jeg skal lage kyllingspyd, men har ikke tilgang til grill.
Tenker at det hadde vært veldig sytalaust å kunne stappe alle i ovnen fremfor å steike litt etter litt i steikepanne.

Er det noen som har testet ut å stappe slike i ovn?
Hvor mange grader og hvor lenge snakker vi?


#2

Benzo sa for siden:

250 grader på grill, 10-15 min avhengig av str. på kyllingbitene og om de er kalde.


#3

Benzo sa for siden:

Snu dem 1-2 ganger.


#4

Vito sa for siden:

Ah, supert! Skal jeg ha brettet midt i ovnen eller høyt oppe?


#5

Mirmell sa for siden:

Ikke noe problem, har gjort det mange ganger. Setter ovnen på 220 grader (grill). Steker de i ca. 15-20 minutter. Snur spiddene en gang underveis slik at kyllingbitene blir grillet både over og under.


#6

Benzo sa for siden:

Midten, eller litt høyere opp i ovnen.


#7

kamp sa for siden:

Har du grill funksjon på stekeovnen? Mange har det men bruker det ikke..


#8

Vito sa for siden:

Det gikk så supert! Tusen takk for alle gode tips. :D

Kamp, ja, jeg har grillfunksjon. Nei, jeg bruker den aldri. Jeg kan nå konstantere at den funker. :nemlig:


#9

iben sa for siden:

Akkurat det jeg gikk inn her for å lete etter:) Fantastisk. Blir grilla kyllingspyd, couscous, raita og foccacia til middag i dag!


#10

Fluke sa for siden:

Google altså. :D

Da blir det kyllingspyd til dugnad i barnehagen i morgen.


#11

zinatara sa for siden:

Jeg lager dem med kyllinglårfilet, da tåler de mer uten å bli tørre sånn som brystfileten fort blir.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.