Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ignorere

#1

Acsa sa for siden:

Er det sånn at ignoreringsfunksjonen ikke virker i bloggene? Eller er det en annen liste? Beklager om det står et sted, men jeg får ikke søkt fra telefonen.


#2

Ru sa for siden:

Det virker ikke som om den virker i bloggene, nei.
:har testet:


#3

Acsa sa for siden:

Er det noe som kan forandres, en kjapp liten avhaking i et system eller noe sånt? Eller er det Bare Sånn Det Er?


#4

HP sa for siden:

Det er sånn det er. Men bloggene er så uoversiktlige at det ikke skal være noe stort problem å ignorere noen?


#5

Mirasol sa for siden:

Akkurat det tenkte jeg også. For jeg klarer ikke helt å følge med i bloggene i det hele tatt dessverre, så jeg ignorerer sannsynligvis de aller fleste! :sukk:


#6

noen sa for siden:

Ikke det nei?! :snurt:

:stuart:


#7

Candy Darling sa for siden:

Uten at jeg vet noe om dette, antar jeg at man kanskje vil blokke noen blogger i listen sin i det hele tatt, og/eller noen brukere i Kaffestuggu?


#8

Acsa sa for siden:

Det kan f.eks være at det er en blogg man setter stor pris på å lese, og hvor man gjerne vil følge med i vedkommendes liv. Men så er det en annen som kommenterer i bloggen som man gjerne skulle hatt muligheten til å blokkere så man slapp å se vedkommende.

Så klart man kan bite tenna sammen, eller slutte å lese bloggen man liker, men ettersom dette er en funksjon i forumet kunne det jo hende det egentlig var det i bloggene også, som bare ikke var tatt i bruk.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.