Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Pavlova - sukker i kremen?

#1

banana sa for siden:

Jeg bruker denne Pavlovaoppskriften, det er første gang men jeg har smakt den laget etter den oppskriften en gang før. Laget bunnen i går. Men det står ikke noe om sukker i kremen. Burde jeg ha det?


#2

Fibi sa for siden:

Jeg pleier å piske krem uten sukker, og så blande med piano vaniljekrem. Da blir det akkurat passe søtt. Skal du ha kremen alene kan det være godt med bittelitt vaniljesukker, slik at den smaker "noe".


#3

Hondacrv sa for siden:

Ble bunnen vellykket? Er det ikke enklere å ha den på en kakeformbunn så slipper man å flytte den? Kanskje det er godt å blande kremen me litt vaniljekrem?


#4

banana sa for siden:

Jeg gjorde som Fibi sa, men uten vaniljekrem, og den ble fantastisk. :-)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.