Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Utskrift fra FP

#1

Candy Darling sa for siden:

Forbausende ofte, selv for en onlineaddict, ønsker jeg å skrive ut enkeltinnlegg eller hele tråder fra FP. Det kan være reisetips, oppskrifter eller bare hysterisk morsomme tråder eller minner. Det jeg har gjort til nå er bare å merke alt, copy-paste inn i Word og så skrevet det ut derfra, men det er temmelig lite plasseffektivt.

Jeg ser at andre fora, som f.eks. dette, har utskriftsfunksjon både på innleggs- og trådnivå, som kutter ut alle avatarer og signaturer (antagelig bilder også) - er dette noe som har blitt vurdert på FP?

:blafre:


#2

HP sa for siden:

For tråder: Trådverktøy --> Vis utskriftsvennlig versjon


#3

Candy Darling sa for siden:

Ja, se der, ja! :blånn:

Men ingen prinsesseknapp på trappene her? For de som er like late/blonde som meg og ikke er så, eh, ofte på trådverktøy?

:blomster:




#6

HP sa for siden:

Det kommer et eget stilark som kompetente nettlesere skal snappe opp ved utskrift, etter ferien en gang.


#7

Candy Darling sa for siden:

Hm. Nå prøvde jeg å skrive ut en laang tråd til pdf, men jeg får visst bare 1 FP-side (80 innlegg) pr fil - stemmer det? Jeg må skrive ut side for side?

1 FP-side ble for øvrig 16 sider. :skeptisk:


#8

HP sa for siden:

Du skriver ut det du har på skjermen, ja. Hvis du velger alternativet under trådverktøy så får du flere innlegg per side, tror jeg.


#9

Candy Darling sa for siden:

Ja, jeg telte ikke, jeg har bare maks. OK, da vet jeg det - det er sjelden jeg skal skrive ut så lange tråder, antagelig.

(Thorn Tree skriver ut alt i ett, sånn for ønskelistens del.)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.