Min kjære har bursdag denne uken og ønsker seg marsipankake :) Vanligvis bruker jeg krem og vaniljekrem blandet sammen og godt bringebærsyltetøy. Og dette er egentlig kjempegodt, men tenkte jeg kunne se om jeg kunne få litt mer inspirasjon :humre: Nøtter i alle mulige varianter er utelukket. Vi er veldig glad i vanilje, samt jordbær og bringbær, men er absolutt åpne for andre forslag også. Tenkte evt å bruke friske bær siden det er årstiden for det nå.
Hva fyller dere marsipankaken med? Hva bør og hva bør ikke i kaken? :blafre:
Jeg pleier å ha mango i kaka. Enten moden mango i små biter sammen med krem, eller jeg kjører den i kjøkkenmaskina til puré og blander med krem slik at det blir mangokrem! Godt sammen med jordbær. Jeg liker marsipankake litt frisk og smakfull, og da passer mango perfekt! Jeg pleier i tillegg å ha et lag med vaniljekrem(blandet med krem)/bær også, da. :vilha:
Jeg har ett lag med krem og banan (blæh Filifjonka :knegg: ) og ett lag med krem og ananas.
Har jeg friske jordbær, hakker jeg det opp (grovt) og strør lett i begge lagene.