Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Trenger tips: Fyll til marsipankake

#1

IzziCreo sa for siden:

Min kjære har bursdag denne uken og ønsker seg marsipankake :) Vanligvis bruker jeg krem og vaniljekrem blandet sammen og godt bringebærsyltetøy. Og dette er egentlig kjempegodt, men tenkte jeg kunne se om jeg kunne få litt mer inspirasjon :humre: Nøtter i alle mulige varianter er utelukket. Vi er veldig glad i vanilje, samt jordbær og bringbær, men er absolutt åpne for andre forslag også. Tenkte evt å bruke friske bær siden det er årstiden for det nå.

Hva fyller dere marsipankaken med? Hva bør og hva bør ikke i kaken? :blafre:


#2

Fibi sa for siden:

Sjokolademousse!


#3

Kanina sa for siden:

Jeg pleier å ha mango i kaka. Enten moden mango i små biter sammen med krem, eller jeg kjører den i kjøkkenmaskina til puré og blander med krem slik at det blir mangokrem! Godt sammen med jordbær. Jeg liker marsipankake litt frisk og smakfull, og da passer mango perfekt! Jeg pleier i tillegg å ha et lag med vaniljekrem(blandet med krem)/bær også, da. :vilha:


#4

millact sa for siden:

Jeg synes bringebær og vaniljekrem er aller best.


#5

Filifjonka sa for siden:

Bare det ikke er banan eller søtt kjøpesyltetøy så er det meste godt. Masse friske jordbær passer bra nå.


#6

Nenne sa for siden:

Jeg bruker ofte ananas i kaka.


#7

hildeje sa for siden:

Jeg bruker et lag med krem+kirsebærkompott og et lag med krem+vaniljekrem :jupp:


#8

Benzo sa for siden:

Nam, det hørtes godt ut!


#9

Katta sa for siden:

Mens jeg liker banan. :knegg: Gjerne sammen med litt hakket sjokolade og evt vanilje.


#10

Taien sa for siden:

Jeg har ett lag med krem og banan (blæh Filifjonka :knegg: ) og ett lag med krem og ananas.
Har jeg friske jordbær, hakker jeg det opp (grovt) og strør lett i begge lagene.


#11

millact sa for siden:

Min far som ikke liker frukt synes det er godt med krem og hakket sjokolade inni.


#12

Syrinx sa for siden:

Multer/multesylte er, etter min smak, det beste man kan ha i en marsipankake.


#13

Charlie sa for siden:

Multekrem er herlig!!

Banan og jordbær med krem

Ellers er Kosmoskake en gammel klassiker, der er det hermetisk ananas og valnøtter i stivpisket fløtekrem. Men nøtter er jo da " ute".

Er nøtter allergi går det kanskje ikke, men ellers har de en knallgod på bakeren her med bringebær og knust krokan i kremen.

Mousse av ulike slag gir fin høyde på kaka, ville kanskje gått for jordbærmousse nå i så fall.

Marsipankaker kan også jazzes opp med å la marsipanen være underlag, f.eks. med sjokolade over marsipanen ( som med Sachertorte).


#14

Note sa for siden:

Det aller aller beste i marsipankake er aprikossyltetøy.


#15

GinaK sa for siden:

De få gangene jeg lager marsipankake er det fyll med bringebær, banan og krem og kaken går unna.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.