Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Da er endelig jeg kommet til Berlinerpoplene

#1

apan sa for siden:

Sent med forhåpentligvis godt har jeg nå lånt Berlinerpoplene og Eremittkrepsene av Ragde, i et forsøk på å komme igang med lesing igjen. I svunnen ungdom leste jeg 1 bok hver dag og hadde lest hele biblioteket. Det må være lenge siden, og de siste årene har jeg bare pløyd gjennom en del pocketkrim hver ferie, i tillegg til diverse norsk krim av "de faste" og noen andre "muster" i ny og ne. Altså ikke helt utdatert, men ikke veldig oppdatert heller.

Jeg tar gjerne imot andre tips til "must read" bøker til en forhåpentligvis noe mer aktiv lesesommer enn hva jeg har hatt de siste årene. En av grunnene til at det har strandet litt de siste årene er at jeg ble helt håpløs sentimental etter at jeg ble mor. Alle varianter som omhandlet noe som kunne assosieres til triste familieforhold, noen som døde, barn som hadde det vondt, barn som ble sviktet, ektepar som var slemme mot hverandre etc ble bare litt for sterkt for meg :sukk: . S er nå 2 år og jeg håper jeg har klart å stabilisere meg såpass at jeg kan lese noe igjen iallfall :knegg: .


#2

Snippa sa for siden:

Hva slags bøker vil du ha tips om, da?
Jeg deler bøkene jeg leser i to:
strand- og ferielektyre og "vanlige bøker".
Jeg leser mange lettvektere på ferie....


#3

Bluen sa for siden:

Henger meg på her, jeg også! I den første perioden som mamma fikk jeg lest masse, da jeg ammet 10 timer i døgnet, men nå har jeg gått i dvale og nesten pådratt meg lesesperre. (Er over halvveis i Flickan som lekte med elden nå, da.)

Gi oss noen eksempler på bøker du har likt godt, da, så blir det enklere å komme med tips!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.