Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Her kan vi handle med god samvittighet!

#1

LilleRosin sa for siden:

Etter him sin fine tråd tenkte jeg det hadde vært stas med en butikkliste der det er fritt fram for å handle.

Jeg begynner med den jeg kan:

Sprell


#2

TBM sa for siden:

Tja, hvor mye stæsj trenger egentlig barn da?:confused:

Ser Sprell selger en vugge til 1650. Et tips til alle småbarnsforeldre - vi kjøpte en brukt hardbag på loppemarked og så kjøpte vi solid tauverk på Maxbo og knyttet sammen et nett som vi hang opp på akkurat denne måten. Fungerte kjempefint!


#3

LilleRosin sa for siden:

Jeg tenkte ikke nødvendigvis bare barneting. Men butikker som garanterer rettferdig handel eller økologisk produksjon eller hva man nå vil fokusere på. Jeg synes det er vanskelig å huske på/sjekke at alt er produser på den måten det bør, og handler gjerne feks på Sprell siden de sjekker det for meg.

Selvfølgelig er gjenbruk også fint. Jeg legger ved Finn oså jeg.


#4

Miss Norway sa for siden:

Sprell selger prinsessekjoler til 1800,- stykket. Det synes selv jeg er i overkant. Men de er nok miljøvennlig produsert dog.



#6

AprilRyan sa for siden:

T.I.N.Y på Magasin Blå i Stavanger selger merket Imps and Elfs, som er økologisk baby- og barnetøy, som ikke er laget ved barnearbeid. Myke og gode plagg, mange av dem med sitater fra sangtekster av Bob Dylan.
imps-elfs.dma.nl/


#7

TBM sa for siden:

Beklager at jeg var litt vanskelig i forrige innlegg. Du har rett i at de lekene man kjøper hos Sprell kan man vel stole på. Og det er jo mye hos Sprell som ikke er dyrt også!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.