Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva bruker man vineddik til?

#1

Darth sa for siden:

Jeg kjøpte vineddik til 17. mai for å lage Pavlova, den ble forøvrig nydelig. Har laget Pavlova et par ganger til etter det, men jeg har jo en del eddik stående, for å si det sånn. Dere som kan lage mat, hva er bruksområdene til vineddik?


#2

tjolahopp sa for siden:

Jeg er ingen stor matlager, men olje og vineddik, kanskje litt dijonsennep, blir en god dressing til salater hvis man liker det.


#3

Darth sa for siden:

:noterer:


#4

Nextlife sa for siden:

Marinader, dressinger, sauser, smakstilsetting, glasering/pensling av kjøtt for eksempel.


#5

Darth sa for siden:

Slenger man bare nedi en dæsj da eller? eddiknovise


#6

Nextlife sa for siden:

Jepp, litt avhengg av mengde av andre ingredienser og hvor sterkt syrepreg man ønsker på det man lager. Ha i litt og litt og smak til det er passelig.


#7

Cuyahoga sa for siden:

Jeg har en dæsj ned i noen av grytene og suppene jeg lager.


#8

Fløyel sa for siden:

Jeg bruker det på fisk, gjerne panert fisk.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.