Darth sa
for 12år siden:
Jeg kjøpte vineddik til 17. mai for å lage Pavlova, den ble forøvrig nydelig. Har laget Pavlova et par ganger til etter det, men jeg har jo en del eddik stående, for å si det sånn. Dere som kan lage mat, hva er bruksområdene til vineddik?
tjolahopp sa
for 12år siden:
Jeg er ingen stor matlager, men olje og vineddik, kanskje litt dijonsennep, blir en god dressing til salater hvis man liker det.
Nextlife sa
for 12år siden:
Marinader, dressinger, sauser, smakstilsetting, glasering/pensling av kjøtt for eksempel.
Darth sa
for 12år siden:
Slenger man bare nedi en dæsj da eller? eddiknovise
Nextlife sa
for 12år siden:
Darth sa:
Slenger man bare nedi en dæsj da eller? *eddiknovise*
Jepp, litt avhengg av mengde av andre ingredienser og hvor sterkt syrepreg man ønsker på det man lager. Ha i litt og litt og smak til det er passelig.
Cuyahoga sa
for 12år siden:
Jeg har en dæsj ned i noen av grytene og suppene jeg lager.
Fløyel sa
for 12år siden:
Jeg bruker det på fisk, gjerne panert fisk.