Jeg har kjøpt ismaskin, og etter å ha brukt en av oppskriftene jeg fant her inne har jeg 8 eggehviter til overs. Noen tips til hva jeg kan gjøre med dem? Jeg har ikke peiling på matlaging, men klarer å følge oppskrifter bare de er detaljert.
Jeg pisker først eggehvitene stive, så blander jeg inn noe av bærene, pisker mer, og blander inn mer bær - sånn at ikke alle blir helt moset...og jeg serverer trollkrem til pannekaker, og ikke med vaniljesaus, men det er sikker godt det og...:)
Jeg har alltid vært fascinert av konseptet trollkrem, men jeg liker ikke tyttebær... Tror du/dere at det går an å lage trollkrem med ande typer bær, feks bringebær eller blåbær? :gruble:
Jeg har aldri prøvd andre bær selv, men har sett flere oppskrifter hvor andre bær er brukt, evt hvor det henvises til at andre bær kan brukes...:) Type blåbær feks.
Jeg har hatt så vondt i en arm at jeg ikke har fått gjort noe på kjøkkenet de siste dagene. Kan jeg bruke hvitene nå, tro - de har stått i kjøleskapet siden onsdag kveld?
Tatt i betraktning at mamma bruker noen få eggehviter når vi lager 2 kg marsipan til jul, tror jeg det hadde blitt litt vel mye marsipan av dette. :knegg: