Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva er greia med kosher-salt?

#1

Mrs. Longbottom sa for siden:

På amerikanske nettsider og blogger spesifiserer de stadig at man må bruke kosher-salt til alt mulig, hva er det egentlig? og er det bedre av noen spesiell grunn?



#3

Mrs. S sa for siden:

Jeg holder meg til Maldonsalt. Dette er visst noe lignende, bare at Maldon er havsalt. Men begge kommer i flak, ikke klumper eller finkornet.


#4

Guava sa for siden:

Nå er jeg litt på gyngende grunn, men har ikke Koshersalt med den tradisjonelle blodutrekkingen av kjøtt å kjøre?

Jeg tror generelt at salt er temmelig kosher, men det er klart at det "hjelper" å ha en rabbi tilstede for sertifiseringen, men salt er så vidt jeg vet kosher nok i seg selv. Salt har blitt brukt for å trekke ut blod av kjøtt og kosher kjøtt skal ha så lite blod som overhodet mulig.



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.