Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Jålete?

#1

lille my sa for siden:

Jeg skulle "jåle" meg litt til bryllupet vi skulle i på lørdag og spraye meg brun hos en frisørsalong:) .
Men aldri mere, jeg ble så skjoldete at jge nesten ser syk ut:eek: ,godt det går fort vekk,for dette er noe av det værste jeg har sett.
:mad: .

Noen som har god erfaring med det ?


#2

DM sa for siden:

Da synes jeg du skal gå tilbake og be om pengene tilbake. Tenk om det var ditt eget du skulle i med det resultatet.

Jeg anbefaler deg å kjøpe deg en god skubbekrem, en til ansikt, og en til kroppen, og vaske deg med den frem til lørdag. Håper det blir bedre til da og at du ser ok ut når du skal i brylllup.


#3

cilen sa for siden:

Ja, det hadde jeg å gjort. Klag!


#4

Miss Norway sa for siden:

Jeg har fått det gjort flere ganger til spesielle anledninger sånn som deg. Og det er alltid blitt utrolig fint. Ja, litt skjoldete nederst på anklene (nesten ikke til å unngå), tærne og kanskje litt ujevnt under armene og andre usynlige steder, men helt minimalt og helt uvesentlig. Har alltid vært veldig fornøyd. Så jeg ville gått tilbake og vist meg frem og forklart at jeg ikke var fornøyd. Da får du sikkert en utjevningssprayrunde.

Men husk å IKKE smøre deg med fuktighetskrem før spraying, for da blir det skjoldete (de områdene som er mettet med fuktighetskrem tar ikke til seg særlig farge). Bare skrubbings først. Og ha LØSE klær på etterpå, helst kjole eller noe sånt. Og ingen BH. Og ingen dusjing før tidligst 5 timer etterpå.

Husker jeg sprayet meg før jeg dro til Spania 5 mnd gravid - orket ikke se helt skummetmelk ut i shorts. Det var superdeilig å kunne legge seg rett i bikini med høy sol- OG glamourfaktor!


#5

Azi sa for siden:

Først og fremst går du tilbake til butikken. Det andre beste rådet for å få bort alt er å gå til svømmehalen og være i vannet ett par timer!


#6

Apple sa for siden:

Jeg har fått farge i et sånt kabinett en gang. Gidder ikke det mer, for å si det sånn. HAr faktisk bedre resultat når jeg smører meg selv.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.