Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvordan stenge blogg og hvordan få tilgang til blogg?

#1

Høst sa for siden:

Kan jeg stenge min egen blogg når som helst? Hvordan kan jeg gi andre tilgang?

Og er det "helt greit" å spørre om tilgang til andres blogger, eller er det vanlige at man blir lagt til når andre ønsker å tilby tilgang til noen?

Og er albumene skjulte dersom bloggen er skjult og man kun ha bilder i blogginnlegg?

:)


#2

Skilpadda sa for siden:

Du kan stenge den når som helst. Det kan du gjøre i blogg-kontrollpanelet, under Bloggvalg, ved å krysse av for at de på kontaktlisten din kan se bloggen og kommentere, mens alle andre ikke kan det.

For å gi folk tilgang, må du så legge dem til kontaktlisten din. :) Legg til deg selv også for å få opp oppdateringer i din egen blogg i bloggoversikten.

"Begge deler", eller "det kommer an på". Folk er forskjellige. Jeg ser ofte at folk spør om tilgang, og jeg ser også at folk legges til uten å ha spurt. For min del er det helt greit å spørre - men dersom den du spør f.eks. har en ganske privat blogg, kan det hende vedkommende ikke ønsker å legge til relativt ukjente folk, så vær forberedt på et nei.

Mener du album her inne på FP? Sånne som kommer opp på profilsiden? Jeg tror ikke disse albumenes synlighet henger sammen med om bloggen er lukket.


#3

tink sa for siden:

Jeg kan fortelle hva jeg har gjort - og som jeg ser at en del andre gjør også.

Det jeg fryktet da jeg lukket min blogg, var å ende opp med ca ingen lesere. Jeg ser at mange har løst dette på samme måte ved å gi beskjed om kommende lukking av blogg i et eget innlegg, så kan folk melde seg om de fortsatt ønsker å følge.

Det er jo du som eier bloggen og som da eventuelt må sile hvem som får bli kontakter eller venner og dermed få tilgang til å lese bloggen din. De bloggene jeg leser har jeg som oftest fått tilgang til på denne måten, eller ved gjensidig kontakttillegging (jeg får lese din så får du lese min). Noen ganger har jeg spurt, og får som oftest ja - eller bare ikke noe svar.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.