Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Dyrberg/Kern

#1

Apple sa for siden:

Noen som har erfaring med dette?

For et par år siden fikk jeg en ring og et armbånd i gave. Dette ble veldig fort stygt. "Sølvfargen" prellet av og jeg fikk sånne mørke merker på fingeren etter ringen. I butikken sa de at det ikke skulle være sånn, men at det var deler av kolleksjonen det var feil på. Fikk derfor byttet.

Det nye settet var likedan, men da jeg skulle bytte det, var dette settet ute av produskjon. Greit nok, mye annet fint å velge i, så jeg har valgt meg armbånd, kjøpt ring, og har fortsatt noe tilgode.

Nå har perlen på det nye armbåndet sprukket, og ringen mister farge. Synes det er elendig kvalitet, det er ikke billig, og i butikken sier de at DK har veldig bra kvalitet.

Veldig kjedelig å bytte hele tiden, men på den annen side får jeg jo nye ting hele tiden.;)

Hva ville dere gjort?
Andre med erfaringer fra DK?


#2

Nooria sa for siden:

Jøss... jeg trodde det var nettopp dette som ikke skulle skje... i motsetning til ting man kjøper på HM.


#3

Wanda sa for siden:

Jeg har bare gode erfaringer med DK. FIkk et armbånd og et kjede for 3 år siden og de er like fine fortsatt. Kjedet har jeg brukt veldig ofte, er en ganske tykk lenke i "gull" med diverse dingser på. Armbåndet er turkis.

Jeg har også et tynnere kjede som jeg kjøpte nylig. DEt er også like fint.

Jeg har imidlertid opplevd tilsvarende som deg med mine Pilgrim-kjeder. Har opplevd at de ryker og at deler detter av.


#4

kiddo sa for siden:

Du må passe på å ikke få det i vann. Du bør også ta på parfyme, hårspray og lignende før du tar på smykkene :)


#5

Føniks sa for siden:

Jeg fikk min første D/K ring for ca 10 år siden, Den har begynt å bli stygg nå, men det er sagt at de har gjort noe med legeringen slik at de smykkene som selges nå skal holde på en helt annen måte.

Alt annet jeg har kjøpt senere er like flott.

De er veldig flinke til å opplyse om hvordan smykkene skal behandles når de er/har vært i bruk.


#6

Apple sa for siden:

Takk for svar alle sammen. Jeg har brukt mine endel, spesielt ringen har jeg brukt daglig noen måneder nå. Jeg har fått grei info om behandling, og har vært ganske flink til å følge dette.

Da får jeg bruke det litt til, til det blir mer synlig stygt, og så eventuelt bytte det igjen. Selv om det er litt kjipt.


#7

Nynne sa for siden:

Jeg har masse Dyrberg/Kern smykker. Alt fra klokke, kjeder, ringer og armbånd. Trenger kanskje ikke å fortelle at jeg hadde helt dilla en periode. :blush:

Kvaliteten er dessverre elendig! Jeg har fulgt bruksanvisningene nøye, ikke fått vann på det, ikke brukt parfyme eller kremer i nærheten av smykkene og nøye lagt de i posen man får med som oppbevaring når det ikke er i bruk.
Likevel har det kommet missfarge, stener har falt av og perler har skallet av. På en DK klokke, falt det runde glasset over skivene av, etter to gangers bruk.
Jeg gikk tilbake til butikken jeg kjøpte klokken av og de skulle slutte å ta inn DK siden de hadde hatt så mange reklamasjoner. Jeg synes det er kjempesynd for jeg er veldig glad i DK-smykkene, men det hjelper lite når alt går så fort i stykker.


#8

Apple sa for siden:

Å. så kjipt, Nynne. Synes de har så masse fint, men gidder jo ikke bytte hele tiden. Er litt rart at det skal være så vanskelig å lage en legering som holder bedre, for mine ting har vært elendige.


#9

Elin sa for siden:

Dyrberg/Kern er dyr dritt!

Jeg kjøpte mye DK for noen år siden fordi jeg liker mye av stilen på det de lager, men jeg ble til slutt bare så lei den elendige kvaliteten. Bijouteri fra H&M har faktisk langt bedre holdbarhet/kvalitet.

Nei, aldri mer DK for meg.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.