Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva slags blender er best?

#1

Hyacinth sa for siden:

Blenderen vår suger. Jeg må ha ny. Hva skal jeg se etter og hva må jeg styre unna? Har sett på elkjop.no, men vet liksom ikke helt hva jeg skal se etter. Vår blender er et mareritt å rengjøre, og dessuten lekker den ned i maskineriet dersom den ikke er ordentlig skrudd sammen. Jeg vil ha en som er lett å rengjøre. Tips?


#2

Candy Darling sa for siden:

Jeg elsker Kitchen Aiden min. Den har så kul design at den kan stå fremme også, stort pluss. Jeg setter den bare rett i oppvaskmaskinen, så rengjøringen er da ikke noe issue? :vetikke:


#3

Hyacinth sa for siden:

Ja, jeg putter vår også i maskinen, men den har "hundre" deler.. Jeg vil helst ha en jeg bare kan skylle og så bruke igjen samme dag, så slipper jeg å vente på at den skal bli ren, liksom.

Enig i at Kitchen Aid er fin, men det trenger ikke være KA nødvendigvis. Blenderen jeg har nå har et fint design, og jeg ser at det finnes mange som er så fine at de kan stå framme.

Lett å rengjøre, få deler, kraftig og god er kriteriene mine.


#4

Hyacinth sa for siden:

Hva ligger forresten KA-prisene på?

Og hva bruker du den mest til? Her blir den ikke så mye brukt, men vi lager en del smoothies.


#5

Candy Darling sa for siden:

Her sitter kniven fast i selve bollen, så det er bare én del, + lokket (som består av 2 deler).

Den er i hvert fall kraftig nok for det meste, jeg har brukt den til alt fra isknusing til kremvisping.


#6

Candy Darling sa for siden:

Jeg tror den ligger på drøye tusenlappen. Det er vel verdt å ta en sammenligningsrunde, det er store forskjeller. Jeg har vel brukt den aller, aller mest til Strawberry Daiquries … :sparke:


#7

scilla sa for siden:

Vi har også Kitchen Aid og er kjempefornøyd med den !:jupp:


#8

Hyacinth sa for siden:

Noen som kan anbefale andre også? Kitchen Aid er fin den, men jeg betaler ikke så mye for BARE designet. Men er kvaliteten uovertruffen, stiller saken seg annerledes.


#9

daffy sa for siden:

Krups har også svært gode blendere. Kommer i ulike design, de fineste er nesten like kule som KA. Er kun i en del som plasseres i oppvaskmaskinen.


#10

Hyacinth sa for siden:

Hvor får jeg tak i og hva koster de?


#11

Che sa for siden:

Jeg har vært å sett på KA sin på en butikk her i byen, og de skulle ha 2250 for den.

Her har de Krups - ulike priser på disse.

Jeg synes det er viktig at kolben skal være av glass og at det er enkelt å kjøpe nye kniver om det skulle vært behov for det.


#12

daffy sa for siden:

Christiana Glassmagasin har ihvertfall Krups, det er et ganske stort og kjent merke, så jeg vil tro de fleste forhandlere av blendere har et par modeller av Krups. De kommer som sagt i ulike design, jeg syns de har flere fine på Stortorget i Oslo hvis du har anledning til å ta turen innom der. Her er et eksempel på en modell:

www.krups.ca/krups/prod_kb720.asp



#14

Candy Darling sa for siden:

:sjokk: Det var blodpris! Jeg er sikker på at vi betalte godt under 2000,-. Men det begynner å bli noen år siden. Ser den koster 2200,- på LYK. :skremt:


#15

Filifjonka sa for siden:

Hvis du er med i en av bokklubbene har de KA sin som vervepremie, da får du den for 998 hvis du verver to og 1280 (eller noe) hvis du verver en.
Bare si fra hvis noen vil. :humre: Jeg skulle gjerne hatt en blender som matcher kjøkkenmaskinen.


#16

Hyacinth sa for siden:

Hmm.. Jge skulle gjerne hatt en KA for den prisen, men jeg er ganske så usikker på om jeg greier å verve noen.. :sparke:



#18

Obelix sa for siden:

Vi har denne og er fornøyd med den. Enkel og rengjøre også. Fås kjøp ihvertfall på Bonus-Expert.


#19

Che sa for siden:

Men det ser ut som om denne har plastkolbe?


#20

Obelix sa for siden:

Nei, den har glasskolbe.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.