Dixie Diner sa for siden:
Har lyst å lage matmuffins, men det må bli uten egg og melkeprodukter. Er det bare å slenge sammen en litt løs rundstykkerøre fylt med grønnsaker osv, og så ha i muffinsformer? Bør jeg bruke bakepulver i stedet for gjær?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
Dixie Diner sa for siden:
Har lyst å lage matmuffins, men det må bli uten egg og melkeprodukter. Er det bare å slenge sammen en litt løs rundstykkerøre fylt med grønnsaker osv, og så ha i muffinsformer? Bør jeg bruke bakepulver i stedet for gjær?
arrow sa for siden:
Jeg er langt fra erfaren nok til å gi råd, men om man søker på "vegan savory muffins" dukker der opp ganske mye forskjellig. Det er sikkert lettere å lempe til en slik oppskrift enn en vanlig en med egg, smør, melk,.... Om du vil ha grønnsaker og ulike ting i deigen, antar jeg det er letteste med bakepulverøre enn gjærdeig, men ingenting er umulig.
Benzo sa for siden:
Kan du ikke lage snurrer? Eller er det muffinskonsistensen du er ute etter?
Dixie Diner sa for siden:
Takk, dere! Skal google litt. Jeg har laget snurrer før, det er kjempegodt, fyller dem med pesto eller soyakjøttdeig og mais og annet snadder (ungene elsker dem), men nå ville jeg prøve matmuffins. Skal lage noen i helgen, blir sikkert bra det.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.