Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

1. mai og isspising og mamma følte seg veldig gammel

#1

Tuneland sa for siden:

Etter vi hadde spist middag i dag, markerte vi 1. mai med en is hver til dessert. Da sa jeg at da jeg var liten, var 1. mai første dagen i året vi spiste is, at det ikke ble solgt før den dagen. Da så ungene på meg med store øyne og lurte på om det virkelig gikk an!:eek:

Og jeg følte meg plutselig urgammel..:sparke:


#2

Nenne sa for siden:

Jeg kjenner følelsen Tuneland. :nemlig: Det er veldig mye som er forandret siden jeg var liten og som ungene synes høres ut som de reineste røverhistorier når jeg forteller om endringene.


#3

Stompa sa for siden:

:knegg: Ting har forandra seg de siste årene ja. Jeg husker godt at det var en stor dag når Melkebaren begynte å selge softis for sesongen. Husker ingen dato, men tipper det var i mai. De var de eneste som solgte softis her i byen da jeg var lita, og i vinterhalvåret var det ikke mulig å få tak i. Jeg husker også veldig godt da de begynte å selge kuleis. Jeg var minst 8-9 år. De hadde tre smaker; jordbær, sjokolade og pistasje.


#4

Enhjørning sa for siden:

Ååååh, ja... mimre mimre
17.mai kom softisen i salg på gatekjøkkenet, det var høytidsstund det.
Den dag i dag nekter jeg meg selv å spise softis før 17.mai - av tradisjon, prinsipp og nostalgi. :blunke:
(Og så smaker det så mye bedre når man ikke sspiser det hele året! :D )


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.