Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Anbefalt kjøreskole i Drammen?

#1

Espen sa for siden:

Hei,

vi er nytilflyttet til Drammen og har ikke peiling på hvilken trafikkskole vi skal velge for guttungen.

Er det noen som har erfaringer å bidra med?



#3

noen sa for siden:

Nei, ikke om trafikkskoler i Drammen.

Men hvis guttungen er gammel nok til å ta førerkort, er han gammel nok til å velge trafikkskole selv. Synes noen. :nemlig:


#4

Espen sa for siden:

Nå har det seg slik at guttungen fyller seksten år i høst, vi tenker å gi han en liten kickstart med et par kjøretimer for å forberede han på the real life. Kan derfor tenke meg å ta et par timer sammen med ham for å vite mer selv om hva man bør vektlegge i privat øvelseskjøring. Han har tidligere tatt trafikalt grunnkurs og kan jo teorien, men han har aldri sittet bak et ratt...


#5

007 sa for siden:

Absolutt uenig om foreldrene skal betale gildet. Poden ville ha Hipp & Kul™ kjørelærer, mor og far bestemte at han skulle ha Rolig & Erfaren™. Helt klart rett valg, poden trengte ikke være like kul og verdensmester, men turde å være en uerfaren og usikker nybegynner. De er ikke voksen selv om de nærmer seg 18, altså. De trenger absolutt råd og veiledning.

Ang HI: Hakke peiling. Men lurt å ta et par tidlige kjøretimer og få en pekepinn på hva han kan jobbe med fremover. :)


#6

Espen sa for siden:

Takk. Hva var grunnen til at du var fornøyd, bortsett fra at du sikkert besto og kanskje ikke brukte "millioner av timer"?

Det er godt formulert. Er nok Rolig & Erfaren vi er på utkikk etter :)


#7

kokosbolle sa for siden:

Hadde en real og rolig kjørelærer som ga konstruktiv tilbakemelding og veiledning også i forhold til "hjemmekjøring" med foreldrene mine. Jeg hadde vel 12-13 kjøretimer pluss mørkekjøring, glattkjøring og langkjøring før jeg kjørte opp og bestod. :jupp:


#8

mrc sa for siden:

Valg av kjøreskole kan jo også handle litt om plassering. Blant annet da når teorikursene skal tas, oppmøte til en del av seansene (dvs. de timene der det er flere elever som skal være med i bil... landeveiskjøring, mørkekjøring etc. Vet ikke helt hva som er obligatorisk i dag) - for vanlige kjøretimer vil vel kjørelærere f.eks. kunne måte opp på skolen, men det er kanskje forskjellig hvordan de ser på det og om det går ut over tiden hvis da skolen er et stykke unna der de vanligvis opererer?

Velkommen til Drammen forresten ;)


#9

Espen sa for siden:

I Drammen er det jo rimelig enkelt å komme seg rundt, jeg synes i alle fall det er viktigere å putte guttungen inn i en bil der vedkommende kjørelærer er som nevnt ovenfor :)


#10

rainynight sa for siden:

Har vært elev hos 3`eren trafikkskole i 2014. 1- de har ikke noe sekretær på kontoret så det blir veldig vanskelig å kontakte de ved behov. 2- De har forskjell pris på pakke tilbudene som står på deres nettside når det gjelder automat og manuelt og er ca 2000 kr høyere hvis man skal ha automat, noe som står ikke som info, og etter du er registrert får du informasjon om det, noe som burde være klar og tydelig skrevet på deres nettsiden. 3- de bruker en ambulansearbeider til første hjelpekurs, og han en kar som er meget uhøflig. Jeg angre på å velge dem, anbefales ikke med det sterkeste.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.