Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvilken neglelakkfarge og merke er best på tånegler?!

#1

daffy sa for siden:

Jeg har en storetå som er litt misfarget (sikkert neglerotbetennelse), så jeg foretrekker å lakke tåneglene om sommeren. Finest syns jeg det er med klar lakk, men pga misfargingen må jeg ha en nyanse av en eller annen farge.

Jeg bruker mye helt enkle sandaler i hvitt og svart, dongri, hvitt og lyseblått om sommeren - og jeg gidder ikke lakke om etter antrekk, så da lurer jeg på hva som er hot og hva som er not når det gjelder tåneglfarger denne sesongen!

Og jeg vil gjerne ha tips om merke på neglelakk også. Jeg har klar underlakk fra clarins som er veldig lett å legge, den blekrosa lakken jeg har fra TN er derimot kladdete og vanskelig å få pen, så jeg tror det må være litt kvalitetsforskjell på neglelakker?


#2

Lisa sa for siden:

Hvor bor du? Som med all sminke synes jeg MAC er helt enestående, neglelakken inkludert! Selges nå på Glassmagasinet i Oslo, samme pris som ellers i Europa.


#3

him sa for siden:

Fransk pedikyr, er det beste. Rosa eller aprikos neglelakk med hvit rand øverst. Dette er jo en naturlig look og passer til alt.


#4

cilen sa for siden:

Ja, det er kjempefint på te'ene..


#5

him sa for siden:

Synes det er vanskelig å legge fransk, da. Jeg bruker nesten ikke neglelakk nå. Brukte masse neglelakk før jeg fikk ungene, men syntes at det var så upraktisk med lange negler og babyer. Tærne har jeg aldri lakket ... kanskje jeg skulle prøve?


#6

cilen sa for siden:

Fikk det av venninna mi. Hun er negl-designer og vi jobbet i salongen. Så kjeda vi oss, og hun la på tær'ne mine. Det ble ordentli fint. På fingrene legger jeg gjerne det hvite litt lenger inn på neglen enn kanten, da ser de lengre ut. Har ikke så lange negler, men lange neglband, så da ser de ganske lange ut fordet..


#7

Cilius sa for siden:

Jeg legger enten lyserosa eller en hot mørk en, gjerne mørkelilla :gal:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.