Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Toro ris

#1

Stjerneskuddet sa for siden:

Jeg pleier ikke bruke det, men de var på supersalg så jeg tok med meg noen pakker. Men de er jo totalt håpløse å koke? Følger oppskriften bak, men det blir jo bare en grøt ut av det? Skal iallefall tilbake til coop sin jasminris :rolleyes: Og kanskje nyte et godt rismåltid igjen.


#2

emin sa for siden:

Eneste Toro-risen vi kjøper er boil-in-bag-typen, den fungerer godt syns vi. Ellers kjøper vi sekker med jasminris.


#3

Stjerneskuddet sa for siden:

Ja den har vi prøvd og det fungerer bra. Idag spiste vi risgrøt av langkornet ris, kokt på vann som tilbehør til ytrefilet....


#4

Frøy sa for siden:

Jeg sier bare riskoker. :hjerter:


#5

Bayone sa for siden:

Jeg bruker Tupperware sin mikroriskoker. Alltid perfekt ris på 12 min ;)


#6

Left sa for siden:

Riskoker eller Boil in bag ja.


#7

emin sa for siden:

Legger til at riskoker er gull ja, vi kjøper som sagt ris i større kvanta og da bruker vi riskoker.


#8

Stjerneskuddet sa for siden:

Hm.....julegaveønske... Men som sagt, jeg har aldri problemer med Coop eller Eldorado sin ris.


#9

Frøy sa for siden:

Det er fantastisk å kunne sette på risen og bare glemme den, riskokeren holder risen varm også så det gjør ingenting om du setter den på fortidlig heller, vi er på vår andre nå.


#10

Bille sa for siden:

Eh, nevermind. Leste litt fort. :knegg:


#11

Dixie Diner sa for siden:

Jeg fikk en riskoker til jul for noen år siden. Brukte den aldri, så den ble gitt bort til slutt.
Boil in bag får jeg ikke skikkelig teket på. Jeg liker best gamlemåten jeg, koke ris i gryte. Blir perfekt hver gang. Jeg koker aldri i vann da, alltid grønnsaksbuljong, da blir det en helt sinnsykt god smak på den.


#12

Storm sa for siden:

Hva er egentlig fordelen med riskoker? Hvordan funker den?


#13

Divine sa for siden:

Jeg har ikke vanlig riskoker, men en Tupperware-riskoker til bruk i mikro. Fordelen er at jeg frigir kokeplateplass pluss at jeg slipper å vente på at vannet skal koke opp før jeg har i risen. Dessuten kokes risen raskere og resultatet blir mer konsekvent enn om jeg koker i kasserolle.

Og jeg er egentlig en sånn Tupperware-er-tøys-og-tull-person, altså.


#14

Divine sa for siden:

En sånn en:


#15

Input sa for siden:

Jeg har vanlig riskoker. Tar passe mengde ris + passe mengde vann i riskokeren, slår den på og 20 minutter senere (tror jeg) er risen ferdig. Den holder risen varm frem til man skrur den av. Helt genialt og samme resultat hver gang.


#16

emin sa for siden:

Her også :nemlig:


#17

Storm sa for siden:

Den fra Tupperware så fin ut. Er det mulig å kjøpe Tupperware uten å gå på "party"?


#18

Divine sa for siden:

Ja, det vil jeg tro. Enten på stands her i Norge, eller så finnes det sikkert på eBay.


#19

Harriet Vane sa for siden:

Jeg bruker bare grov ris, funker det i riskoker med sånn ris som skal kone en time? Kan man sette timer på? Sånn at den er ferdig når man kommer hjem?


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.