Jeg pleier ikke bruke det, men de var på supersalg så jeg tok med meg noen pakker. Men de er jo totalt håpløse å koke? Følger oppskriften bak, men det blir jo bare en grøt ut av det? Skal iallefall tilbake til coop sin jasminris :rolleyes: Og kanskje nyte et godt rismåltid igjen.
Det er fantastisk å kunne sette på risen og bare glemme den, riskokeren holder risen varm også så det gjør ingenting om du setter den på fortidlig heller, vi er på vår andre nå.
Jeg fikk en riskoker til jul for noen år siden. Brukte den aldri, så den ble gitt bort til slutt.
Boil in bag får jeg ikke skikkelig teket på. Jeg liker best gamlemåten jeg, koke ris i gryte. Blir perfekt hver gang. Jeg koker aldri i vann da, alltid grønnsaksbuljong, da blir det en helt sinnsykt god smak på den.
Jeg har ikke vanlig riskoker, men en Tupperware-riskoker til bruk i mikro. Fordelen er at jeg frigir kokeplateplass pluss at jeg slipper å vente på at vannet skal koke opp før jeg har i risen. Dessuten kokes risen raskere og resultatet blir mer konsekvent enn om jeg koker i kasserolle.
Og jeg er egentlig en sånn Tupperware-er-tøys-og-tull-person, altså.
Jeg har vanlig riskoker. Tar passe mengde ris + passe mengde vann i riskokeren, slår den på og 20 minutter senere (tror jeg) er risen ferdig. Den holder risen varm frem til man skrur den av. Helt genialt og samme resultat hver gang.