Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Der menn samles!

#1

Mei sa for siden:

Jeg har en revolusjonerende nyhet. Jeg vet hvor menn samles i dag! Mannen måtte tilfeldigvis ta seg en tur innom ligningskontoret i morgentimene. Selvangivelsen hans hadde på mystisk vis forsvunnet da han skulle levere den 23.55 på tirsdag. Da han kom inn døra nettopp - triumferende med ett nytt eksemplar i hånda, spurte jeg han om det var lang kø der nede.

"Det var noen stykker ja" tilsto han.
"Var det bare menn?" flirte jeg.
"Hva sa du?"
"Jeg lurte på om det var bare menn i køen"

Min mann rødmer sjelden. Nå gjorde han det. Det var nemlig bare menn i køen på ligningskontoret i dag. Ikke ett eneste hunkjønn! Så nå vet dere det. Det er der dere finner dem.


#2

cilen sa for siden:

hihi. Det tviler jeg ikke på.


#3

Ryli sa for siden:

:knegg:

Jeg var forøvrig ute i god tid. Tror jeg leverte både selvangivelse og aksjeoppgave før kl. 22, faktisk. :kry:


#4

Señora sa for siden:

:rofl: Jeg er sikker på at de gir konene skylden for at selvangivelsen er borte.

"Nei altså, kona må ha kastet den i papiravfallet når hun ryddet"
:knegg:


#5

Mei sa for siden:

Min mann var lur nok til å formulere anklagen som "vi må ha kastet den i papirsøppla når vi har ryddet".


#6

Observatøren sa for siden:

:rofl:

(Skjønt, jeg holdt på å bli en av dem. Min ble levert 23.58).


#7

Selma sa for siden:

Jeg fikk følgende kommentar fra mannen for noen dager siden: "Jeg har visst levert selvangivelsen jeg" - han hadde altså sjekket mailen og dermed fått kvittering for innsendt selvangivelse. Mon tro hvem som hadde fikset det:rolleyes:


#8

Señora sa for siden:

Smarting. Mannen leverte før meg denne gangen, men han klarte å gjøre feil, slik at jeg måtte rette opp feilen og sende den på nytt for han :D . Det var jeg som fant feilen når jeg skulle sjekke min egen selvangivelse.


#9

Tuneland sa for siden:

:knegg:

Men her var det faktisk jeg som måtte lete som en gal hele ettermiddagen og kvelden etter min selvangivelse..:flau: For en gangs skyld hadde mannen oversikt over sin.


#10

Eria sa for siden:

Hvor har vi hørt den før? :lol:


#11

Kaija sa for siden:

Vi leverte i tide, så vidt det var.

Mannen hadde alt han trengte til selvangivelsen i en stor konvolutt på kontoret. Jeg hadde mitt i Kaijapapirerhylla mi i skrivebordet. Klokka 22.38.57 leverte jeg min, og da begynte jeg å bli bekymret for mannen sin, siden jeg ikke hørte noe uffing og akking oppe fra stua. 23.20 fant jeg mannen min sovende i sofaen, og ikke før 23.45 gikk han for å sende inn sin selvangivelse. Med endringer, tilføyelser og en krasjeklar data syntes jeg han var vel vågal.


#12

Schnuppa sa for siden:

Min mann har for første gang siden vi ble gift tatt seg av sin selvangivelse - dvs levert den til et regnskapsbyrå siden har har startet et enmannsforetak på si. Ellers så har han knapt lagt merke til at selvangivelsen har kommet, blitt sjekket og levert.
Men jeg må innrømme at jeg kom PLUTSELIG på at den skulle leveres i går da klokken nærmet seg 23.00. Det ble så som så med sjekkingen i år gitt. Det så greit ut :gæ'ærn:


#13

Nenne sa for siden:

:humre: Det er nok ganske så typisk at det er bare menn på likningskontoret i slikt ærend ja. Jeg er ikke overrasket.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.