Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Brødbaking - løsere deig, lenger steketid?

#1

Bille sa for siden:

Jeg har bakt det samme brødet i årevis. I dag (eureka!) fikk jeg det for meg at jeg skulle eksperimentere litt. Deigen ble vesentlig løsere enn vanlig, hevet ut av alle boller og jeg kunne bare helle den i formene, som den også vokste (og deretter rant..) utav. So far, begrenset vellykket, kan man si. Vanligvis steker jeg i 35 min på 200 grader varmluft, men da er deigen altså en god del fastere. Må jeg påregne lenger steketid med denne? Eventuelt kortere? :knegg: / :blond:

On the bright side - er ganske sikker på at de blir gode. Hadde nøtter og sirup oppi. :nam:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.