Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

En oppfordring om å komme i god form!


#2

Azi sa for siden:

Tror nok jeg hadde kjent blodsmak i kjeften etter 80 sekund! Kjempe bra at hun klarte å komme seg unna!


#3

allium sa for siden:

Bare ingen nå kommer og forteller oss at vi er medansvarlige for voldtekt hvis vi ikke kan løpe fort nok...


#4

Pepper Lemon sa for siden:

:sjokk: Kunne jeg tolkes slik i innlegget? For det mente jeg altså ikke å si. Det var heller tanken på at jeg ville vært rimelig sjanseløs i en slik situasjon som fikk meg til å skrive innlegget. Fikk meg et lite spark bak, jeg har tross alt et ubrukt medlemskort på Elixia som ligger og slenger. Det kunne jo kommet meg til nytte å bruke det litt oftere. Og da ikke bare for å unngå fedme og livsstilssykdommer, det kan hende jeg vil få bruk for en real løpetur en gang. :rolleyes:


#5

Canisa sa for siden:

For en grusom opplevelse det måtte ha vært. Skjønner godt at du gjør deg slike tanker etter å ha fått en slik historie så nært. Dessverre kan vi aldri forsikre oss godt nok mot "gale/onde" mennersker, men noen forholdsregler kan man selvfølgelig ta. Selv om du springer som en gaselle i joggesko gjør du neppe det i pumpsene du pynter deg i når du skal ut, og er vi villige til å gå på byen i joggesko og treningstøy slik at vi kan ha en mulighet til å løpe fra en evt. overgriper?


#6

allium sa for siden:

Absolutt ikke, jeg mente ikke deg. Bare den generelle holdningen om alt kvinner skal/ikke skal gjøre før de kan forvente å bli behandlet med respekt.


#7

Ole Brumm sa for siden:

Så flott at hun kom seg unna,
håper hun anmelder og at de finner ut hvem det er.

Hadde nok også fått blodsmak i munnen rimelig kjapt. :sparke:


#8

Pepper Lemon sa for siden:

Nei, det går nok ikke fort på høyhælte sko. Men kanskje det er som med selvforsvarskurs, at det hjelper på selvtilliten? At man kanskje lettere tør å ta til motverge dersom man føler man har litt å yte motstand med? Nå har jeg heldigvis ikke vært i den situasjonen, og aner ikke hvordan jeg hadde reagert. Men jeg har ikke mye selvtillit hva gjelder fysisk styrke, så jeg frykter jo at jeg hadde kapitulert veldig fort. Nei æsj, dette er ekkelt å tenke på.


#9

Canisa sa for siden:

At selvtillit/sterk psyke har mye å si i en slik situasjon tviler jeg ikke på. Det er forferdelig at kvinner må gå rundt å tenke på og være redd for å bli utsatt for overgrep.


#10

kunstnerspiren sa for siden:

De høyhælte skoene tar man selvsagt av seg. Av to mulige grunner: 1. (stilett)hælen vil nok med litt kraft sitte godt i panna til overgriperen. Eller 2. Løper fortere uten hæler.

#11

Canisa sa for siden:

Når skal man ta dem av da? Før man forlater nattklubben/fsten/besøket, eller etter at en mann har kastet seg over deg?


#12

kunstnerspiren sa for siden:

Selvfølgelig da man blir overfalt. Jeg aner selvfølgelig ikke hvordan jeg hadde reagert om slik hendte meg. Kanskje klarer man ikke engang å løpe, kanskje blir man bare helt stiv av skrekk og ikke engang klarer å skrike på hjelp. Alle reagerer forskjellig og kanskje anderledes enn man tror man vil reagere.Jeg har mange ganger feks holdt nøkkelknippet slik i hånden at jeg tenker jeg kan bruke det som et slags våpen fordi det er spisse gjenstander som sikkert er vondt om jeg feks skulle slå de inn i ansiktet på en evnt overgrepsmann og evnt ville kjøpe meg litt tid til å komme meg unna. Nå har jeg en stor fantasi, så om jeg ikke ville blitt helt stiv av skrekk og manglet nøklene, tror jeg at jeg ville brukt det "våpnet" som måtte finnes, og om en stilletthæl kunne brukes i en desperat situasjon, ville jeg forsøkt det. Jeg hadde ihvertfall tatt de av, sparket de av slik at jeg kunne løpe fortere. Det er synd man må tenke slik...

#13

Nenne sa for siden:

Stakkars dame, skrekken sitter sikkert skikkelig i henne selv om hun greide å komme unna.

:trasser: Jeg blir så sint når jeg hører om slike totalt umotiverte overfall. Folk må få gå i fred for både voldtektsmenn og dem som bare vil ha bråk.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.