Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tips til god solfaktor for ansikt ønskes

#1

Hasselnøtt sa for siden:

Jeg ønsker meg tips til en god solfaktor for ansiktet, en som gjør at man ser normal ut og som ikke legger seg som et fysisk spøkelsesfilter på huden. Jeg blir bare kritthvit av den jeg har, og det er OK for verandabruk, men ikke når jeg skal ut å spankulere i sommersola en lørdags formiddag. :cool:


#2

Erica sa for siden:

Jeg bruker dermalogica dagkrem med farge og solfaktor 15. Da får jeg litt farge samtidig som den bskytter huden.

Skal jeg sole meg bruker jeg høyere faktor og vanlig solkrem.


#3

Fibi sa for siden:

Jeg bruker clinique dagkrem, og den har også "Innebygget" solfaktor. Husker ikke om det er 15 eller 25 sånn i farta, men...


#4

Trulte sa for siden:

Henger meg på her. Noen som vet om noen som har min. faktor 30?

Jeg liker ikke dermalogica akkurat her for faktoren blir fortere brutt ned enn andre.
(det har jeg ihvertfall lest et eller annet sted..)

Men ønsker meg også en klar solkrem jeg kan ha under sminken en hel dag når jeg er vanlig ute i solen. Og som ikke jeg ser blå ut av :)


#5

scilla sa for siden:

Jeg bruker også dagkrem(Shiseido) med innebygd solfaktor 15 - for meg er det veldig praktisk da jeg har en lei tendens til å glemme og smøre meg:rødme: og ender opp lett rødmende til kvelds...


#6

Bluen sa for siden:

Jeg er godt fornøyd med min uparfymerte solkrem fra MD Formulations, kjøpt på hudpleiesalong. Den er riktignok ikke faktor 30, men 15.


#7

Canisa sa for siden:

Jeg har hatt den samme fra Clarins de siste årene (tror det er faktor 30), men tenkte jeg skulle prøve meg på Dermalogica sin fargede krem til daglig bruk.


#8

Kaprifol sa for siden:

Clinique faktor 30 har jeg for ansikt. Veldig god!


#9

Claire sa for siden:

Den har jeg også - den er veldig god.


#10

Hasselnøtt sa for siden:

Det var mange gode tips her, tusen takk!


#11

maribo sa for siden:

Liker Vichy sin, jeg :jupp:


#12

Bluen sa for siden:

:nikker: Jeg har brukt den i 4-5 år nå og aldri hatt problemer med sola. Den er lite klissete å smøre ut og blir ikke hvit på.



#14

Billa sa for siden:

Vichy har egne solkremer for de av oss som har en fet hudtype i ansiktet. Ellers så har Cliniderm gode kremer som er lette å smøre inn i huden (bl.a. en solgel).

Avene fra Pierre Fabre har også farget solkrem i høy faktor. Den er farget for å hindre at den skal legge et hvitt lag på huden. Høye faktorer inneholder gjerne et eller flere fysiske filtre som vil kunne gjøre kremen hvit.


#15

GinaK sa for siden:

HAr brukt Clearins sin men er tom nå. Husker ikke SF men har vært veldig fornøyd med den. Skal kjøpe ny når jeg skal itl syden snart.
Nå bruker jeg Cliniderm (apotek) SF8 og den er veldig fin.


#16

dutte sa for siden:

Jeg ville gått og kjøpt meg Clarins sin solkrem for ansikt og hals, faktor mellom åtte og tolv. Lukter deilig og gjør jobben sin.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.