Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Nystekt bunn til pavlova og oppbevaring

#1

Beathe sa for siden:

Har akkurat laget bunn til Pavlova. Den står fremdeles i ovnen, men jeg har skrudd av varmen. Har skjønt at den kan oppbevares i ovnen til i morgen, men går det bra med ettervarmen? Kan jeg bare la den stå der, eller bør jeg sette opp ovnsdøra eller kjøle ned bunnen på noen måte først?

Kjenner jeg er spent på prosjekt Pavlova, for jeg har aldri sett en "live" før, og dermed heller ikke smakt eller laget det heller...


#2

GinaK sa for siden:

Sist laget jeg bunnen 2 dager før, avkjølte og pakket den forsiktig inn i matpapir. Lå bare på benken til den skulle brukes.


#3

annemede sa for siden:

Om du har ganske tett ovn vil jeg tro den kan bli seig, uten at jeg har noe som helst slags peiling.


#4

Ole Brumm sa for siden:

Den er forhåpentligvis ute av ovnen nå. :humre:
Jeg kan fint la min stå i ovnen over natten, men setter døren på gløtt.


#5

Beathe sa for siden:

Jeg kan melde om at bunnen sto i tett ovn over natta og til i ettermiddag. Gikk supert, og kaka ble nesten spist opp av 6 voksne. :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.