Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Oreokakespørsmål

#1

liefje sa for siden:

Skal ha Oreokaken til selskap paa söndag ettermiddag. Det staar paa oppskriften at den kan lages dagen för, men kan jeg lage den allerede paa fredag morgen - altsaa 2,5 dager för den skal spises? Jeg har tid til aa lage den paa lördagen ogsaa. Vil bare at den skal bli optimalt god, saa da spör jeg.


#2

allium sa for siden:

Jeg har ikke prøvd, men hvis jeg skulle gjøre det, ville jeg ihvertfall droppet å lage det øverste kremlaget på forhånd. Gammel krem er ikke godt.


#3

LilleLeo sa for siden:

Den blir bedre desto lenger den får stå. Du kan fint lage den på fredagen, kanskje du helst bør bruke Menkomel sin Whipping creme. Den er holdbar i nesten en uke nemlig. ;)


#4

Muskat sa for siden:

Jeg syns ikke Menkomel sin whipping creme var noe god jeg. :sparke:
Så neste gang kommer jeg til å bruke vanlig krem. Jeg ville laget den dagen før.


#5

Canisa sa for siden:

Det går helt fint!


#6

GinaK sa for siden:

HAr laget kaken tre ganger og den har aldri blitt så "gammel" som 3 dager her... :p Det er jo krem på, så jeg ville laget den så tett innpå som mulig. Vet ikke noe om menkomel-krem for jeg har brukt vanlig krem på toppen.


#7

liefje sa for siden:

Jeg har ikke laget den enda. Det er saa fint og varmt her for tiden at jeg ikke tar sjansen pga. kremen. Blir vel i ettermidag eller i kveld at jeg lager den, og da er det under 24 timer för spising.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.