Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Koke egg i eggkoker

#1

iben sa for siden:

Dette har jeg lurt på en stund.....:o Hvorfor trengs det mindre vann for å hardkoke 6 egg enn det trengs til 1 egg?


#2

Adrienne sa for siden:

Jeg tror det er fordi seks egg tar opp mer volum i eggekokeren, og dermed bruker eggekokeren litt mer tid på å fordampe vannet.


#3

mina sa for siden:

Å, kjære! Jeg leste "koke egg i eggleder"! :eek: / :knegg:


#4

Syrin sa for siden:

Eg las: "koke egg i eggstokker". Hm.


#5

mina sa for siden:

Eggstokker var det jeg leste også. Litt usikker på hvorfor jeg skrev eggleder...


#6

Agent Scully sa for siden:

"eggene mine koker" = den nye "det rasler i eggstokkene". (har ikke lest hi)


#7

Nima sa for siden:

Ååå, kanskje det er en mening med det og et svar bak? Jeg har alltid trodd at det var feil på mitt målebeger, så jeg har tatt litt mer på slump. :)


#8

Taien sa for siden:

...mine er hardkokte nå. :mumle:


#9

iben sa for siden:

Det hadde vært spesielt ja.....:)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.