Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kulturinnslag/aktiviteter for de aller minste i Oslo?

#1

Rune Brown sa for siden:

Noen som har noen gode tips til noen morsomme slike aktiviteter i Oslo?
Min stedatter var en del på Center for Afrikansk kulturformidling (min samboers mor er gift med en gambier), og tenkte på å ta henne med dit snart, men tar mer enn gjerne imot innspill her!!:D

Min datter er forresten 9 mnd, og VELDIG interessert i alt som er nytt :)


#2

Tjorven sa for siden:

Jeg husker at vi var litt på noen barneforestillinger på Deichmanske som var beregnet for så små barn. I ettertid er jeg ikke riktig sikker på om så små unger trenger så mye av den typen stimuli. Åpen barnehage var derimot veldig stas.


#3

Rune Brown sa for siden:

Tenker musikk og rytme ihvertfall er viktige ting, i tillegg til sosial omgang med andre barn og voksne. Har vært i åpen bhg noen ganger, der liker hun seg veldig godt :)


#4

Timar sa for siden:

Går dere på babysang? Er i de fleste kirker rundt om i by'n.
Vet det finnes rytme- og musikkkurs for babyer også.


#5

Koma sa for siden:

Vi var på noe teater-ting på Sagene samfunnshus når jeg var hjemme i permisjon på Grünerløkka. Det var også Babysang på kirken.



#7

Rune Brown sa for siden:

Har vært på babysang to ganger nå, i Tonsen Kirke! Takk for tips!
Det var veldig gøy, Thyra likte det tydeligvis. Det var veeeeeldig mange der nå i går, nesten litt for mange.. Spesielt å kjøre runden med "Hva heter du, hva heter barnet ditt, hvor gammel er hun/han, og hvor kommer dere fra", når man er 35-40 barn med foreldre der..halve timen gikk jo med på det..!

Men utover det likte jeg det veldig godt!
Da jeg fikk muligheten til å tenne et lys på slutten, valgte jeg å tenne et lys for min venn Joshua som sitter fengslet i Kongo..
Ikke ofte jeg er i kirken, og er ei heller spesielt kristen, men det føltes likevel godt :)

Igjen, takk for tipset!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.