Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tilbakemeldinger

#1

Sissel sa for siden:

Gir du like mye tilbakemeldinger (prikker) som før? Jeg bare lurer på om det har gått litt i glemmeboka? Dette gjør jo at mange ikke når inn i Medlemssalongen/Markedsplassen, noe som jo er dumt.

Selv har jeg nok innlegg, men ikke nok ryktepoeng til å komme inn på Markedsplassen, og det er helt greit. Jeg skjønner hvorfor. Jeg starter ikke så mange tråder, og gir nok ikke så mye av meg selv som trengs for å få prikker, er nok litt for anonym. Men, jeg føler at mange andre som burde hatt mer prikker ikke har det, og lurer som sagt på om det er fordi dere glemmer å gi prikker?


#2

Avatar sa for siden:

Jeg prikker lite fordi jeg syns det er vanskelig å prikke fra iphonen. Er sjelden på FP fra pc.


#3

lucifine sa for siden:

Litt kjipt at en er avhengig av prikker for å kunne defineres som "aktiv" og deltakende syntes jeg. Prikkene betyr at du har skrevet noe som noen har likt spesielt godt og jeg føler at jeg skriver for meg selv, ikke for å behage andre. Dermed blir det ikke mange prikker på meg (selv om jeg har etterhvert kommer inn på medlemssalongen! Takk til de som har prikket meg så langt). Jeg syntes prikker er litt popularitetsting som jeg egentlig ikke føler meg helt komfortabel med, men slik er nå engang systemet.


#4

Guttemammis sa for siden:

Jeg prikker som før, men det er ofte de samme jeg skulle ha prikket, som jeg ikke får prikket nok.:nemlig:


#5

mamaria sa for siden:

Er i samme båt som deg, men innrømmer at jeg glemmer å prikke litt selv også.
Det er hyggelig både å gi og få prikker, så jeg skal bli flinkere til å huske å gi når det er fortjent. :)
Savner markedsplassen, rakk både å kjøpe og selge før de nye tilgangskravene kom. Mange som selger mye fint.


#6

Susse sa for siden:

Jeg har blitt veldig selektiv på når jeg gir prikker.


#7

Sikkasso sa for siden:

Som ny på forumet... Hvordan fungerer dette prikkesystemet? Og hvordan prikker man?


#8

Siwa sa for siden:

Jeg prikker ofte tror jeg .. Prikker nesten hver gang jeg er innom ..

Jeg sjekker aldri prikkene mine, og tenker ikke over om jeg har tilgang til markedsplassen eller medlemssalongen. Jeg leser det jeg kommer over, og skal jeg selge ting, bruker jeg finn.no ;)


#9

Sissel sa for siden:

Så bra, da er du flink! :)


#10

polarjenta sa for siden:

Jeg er ikke noe flink til å prikke, kommer av og til på det, og da sender jeg avgårde noen. Sånn har det vært helt siden jeg begynte å vanke her.


#11

Anne C sa for siden:

Jeg er dårlig på å prikke. Glemmer det helt.


#12

Frøy sa for siden:

Tableter og smartfoner har nok gjordt noe med prikkehyppigheten her inne ja, men av og til komler det da noen. Jeg er ikke den flinkeste å prikke selv heller.


#13

Irma sa for siden:

Jeg har gitt 20 prikker siden 24. juni, av det jeg kan se i kontrollpanelet.

Jeg prikker mindre enn før. Jeg blir ikke like lett imponert over gode innlegg som i gode gamle NM-dager, siden kvaliteten på diskusjonene her inne jevnt over er høy. Men jeg prikker ikke nødvendigvis de jeg setter mest pris på eller kjenner best privat, slik det kanskje kan være lett å tenke som naturlig. Det går som oftest på sak og enighet, eller sympati i en spesifikk situasjon.

Det er helt greit å ta opp dette med prikkingen. Siden dette er en del av opptakssystemet for goder som markedsplassen og M1 og M2, så avhenger det av at vi har et vitalt prikkesystem for å oppleve samsvar mellom deltagelse og goder man oppnår. Men er man ny eller lite aktiv så må man nok uansett regne med å gi litt av seg selv, skrive godt, eller ha god humor for å få prikker.


#14

Siwa sa for siden:

Prøver iallefall, men som du ser har jeg ikke mange innlegg..
Og det er ikke hver dag jeg stikker innom heller, fordi jeg ikke har tid til pc ;)


#15

shute sa for siden:

Jeg har aldri brukt prikkene voldsomt flittig - tyve siden slutten av mai -, men det har ikke vært noen markant nedgang, nei.

Prikker konsekvent innleggene som får meg til å le høyt, da. Og oftere ukjente nick enn gamle travere som har ørtenogfjørti prikker fra før.


#16

007 sa for siden:

Jeg prikker mye mindre enn før, og sjelden nykommere. Da skal innlegget være svært bra.
Jeg vet ikke hvorfor det har blitt slik, men en gjennomgang på kontrollpanelet viser at jeg kun har prikket 10 ganger siden 1. juni: 8 grønne og 2 røde.


#17

era sa for siden:

Jeg er litt sånn perjode prikker, når jeg skriver lite -men leser så prikker jeg ofte der jeg er enig, men ikke deltar. Eller jeg ler, synes noe er fint/trist etc. Jeg er nok redd jeg prikker mye av de samme igjen og igjen, men det er ikke bevist det er mer fordi noen skriver mer jeg er enig i ol. merker iallefall at jeg ofte får beskjed om at jeg ikke får prikket folk når jeg prøver.


#18

celebelen sa for siden:

Jeg har brukt lang tid på å venne meg til å prikke, siden jeg ikke er vant med det fra andre fora, men i det siste har jeg prøvd å prikke oftere. Men jeg er litt usikker på om jeg synes prikkesystemet er den beste måten å regulere tilgangen til ulike underfora på - er man f.eks. mindre egnet til å delta i kjøp og salg hvis man har dårlig humor eller er uenige med de som prikker mest? På den annen side, jeg har ikke noe forslag til noen bedre måte å gjøre det på...


#19

Guava sa for siden:

Jeg surfer ofte med telefonen og da er det vanskelig å prikke.
De gangene jeg prikker er når jeg leser gode innlegg eller når noen har svart meg på spørsmål, men som sagt avhenger det av pc.

Jeg tror det er fullt ut mulig å få prikker fremdeles, men da er det nok lurt å engasjere seg med gode innlegg.


#20

Februarmamsen sa for siden:

Prikker alt for lite, men tenker liksom ikke over de prikkene.


#21

Ine sa for siden:

Hvorfor?


#22

Syrinx sa for siden:

Jeg liker å prikke, men telefonen min nekter meg å bedrive prikking.


#23

Teflona sa for siden:

Mellom 11. 7 og 12.8 ga jeg de siste 20 prikkene, så jeg er vel ganske flink. Bare jeg husker det, gir jeg ofte. Selektiv? Næsj.


#24

Teflona sa for siden:

Jeg gidder ikke selge til noen som ikke ler av det samme som meg, nei, det får da være grenser. :cool:

Men seriøst: 500 i rykte for å komme inn på Markedsplassen, det tar sin tid for mange. Ser likevel ikke helt hvordan det kan gjøres på en annen måte.


#25

Puslingen sa for siden:

Eg er ein skikkeleg dårleg prikker, skikkeleg dårleg. No har eg vore vekke ei stund, men kan ikkje sei at eg er blitt så mykje bedre etter eg returnerte.
Siden tilgongen til dei ulike delene av forumet er basert på prikker, bør vi (eg) bli mykje flinkare til å bruka det. Så fra no av skal eg ta meg saman.


#26

LittLemen sa for siden:

Nå vet jeg ikke noe om markedsplassen, for der har jeg ikke tilgang enda, men jeg kan ikke helt forstå hvorfor det skal være vanskeligere å få tilgang der enn til medlemssalongen? Eller driver dere og kjøper og selger veeeldig private/sensitive greier der inne? :paranoid:


#27

Hyacinth sa for siden:

Samme her. Får det faktisk ikke til.


#28

mamaria sa for siden:

Også er det kjempehyggelig at det kommer prikker takket være denne tråden, bare så synd vi er på skravleforumet. :D

Dette er forøvrig det eneste forumet jeg er på der det er prikkesystem, kanskje derfor jeg har hatt lett for å glemme at det kan prikkes også.


#29

nokon sa for siden:

Eg har gitt 20 prikker sidan 01.08 og fått 20 prikker sidan 07.08, ifølgje kontrollpanelet mitt. Eg har ikkje tenkt over at det ikkje fungerer. Det tok ca. eit halvt år før eg kom inn på markedsplassen. Men nå har eg vore i dårleg form og hatt unormalt mykje nettid denne tida. Det kan hende det med aktivitetsnivå og speler inn?

Mitt inntrykk er at folk prikker mykje i diskusjonar, for å markere einigheit. Men innimellom blir eg litt overraska over prikker på flåsete kommentarer og "morsomheiter".


#30

Nima sa for siden:

Må si at jeg ikke helt har fått med meg disse prikkereglene og når man skal/bør prikke. Og er det vanlig å gjøre gjengjeld? Gi en prikk tilbake?


#31

Katta sa for siden:

Man prikker når man vil. :værsågod: Det vanligste er på gode innlegg, humor eller hvis man skal gi en beskjed eller noe sånt. Gjengjeld er ikke vanlig med mindre det er for å svare på en prikk ellernoesånt.


#32

Alias sa for siden:

Jeg er ganske flink til å prikke, og merker at terskelen er lavere jo mindre "poeng" en bruker har fra før. Dessverre gir jeg jo ikke akkurat gull og grønne skoger når jeg slenger bort en prikk, men dog. :) Syns det er hyggelig å få prikker, og tenker at det syns sikkert de fleste andre også, så da er vel ikke mitt beskjedne bidrag det viktigste.


#33

Nima sa for siden:

Står prikkereglene noen steder? Jeg har lest litt om forumregler men fant ikke noe spes om dette?


#34

Nenne sa for siden:

Jeg glemmer ofte hele greia, men det er jo hyggelig både å gi og å få, så det er jo litt dumt.


#35

Alias sa for siden:

Hm. Lurer på om det kanskje ligger noen tråder noe sted, om du søker? Forrige runde jeg var aktiv mener jeg å ha lest (eller spurt?) om dette.



#37

Nima sa for siden:

Takk takk. Som vanlig var jeg for tidlig med å spørre, før jeg hadde søkt selv altså. Og det blir vel oppfordret til? Å søke selv først? Men får mange nyttige svar her inne altså. :)


#38

amylin sa for siden:

Jeg er urdårlig på å prikke folk, og jeg skal ta et tak og skjerpe meg. Før i dag har jeg gitt omtrent 7 prikker siden juni.


#39

rine sa for siden:

Jeg aner egentlig ikke, er sjelden inne på kontrollpanelet for tiden. Vet at jeg får mindre røde enn jeg pleide og jeg gir også mindre røde. Jeg burde forresten være flinkere til å prikke nykommere, for jeg skumleser wom regel veldig og så leser jeg innleggene til de jeg vet ofte skriver noe interessant (som jeg både kan være enig og uenig i) nøyere. Derfor blir gode innlegg av nye brukere oftere oversett, og det er kanskje ikke helt bra.


#40

oslo78 sa for siden:

Jeg prikker når jeg er veldig enig i noe som er sagt, når det kommer et veldig godt innlegg som får meg til å se annerledes på ting og når det er noe som er veldig morsomt eller noe som er veldig leit og jeg har lyst til å trøste. Spiller ingen rolle hvem det er som skriver det.


#41

lucifine sa for siden:

Rine: jeg tror ikke du er alene der. Jeg har lenge hatt en følelse av at nykommere blir oversett (ikke bare meg altså).


#42

rine sa for siden:

Men regner du deg selv som nykommer? Du har f.eks vært her lengre enn meg. :humre:


#43

polarjenta sa for siden:

Men du har jo vært betraktelig mer aktiv.:knegg:


#44

lucifine sa for siden:

Jeg regner meg selv som nykommer da jeg hadde en lengre pause fra forumlivet og kom nylig tilbake, det ser du også på antall innlegg. Merker det også på responsen at jeg er enda "relativt ny" for jeg får mer respons nå enn jeg gjorde feks noen måneder siden.

Liker meg godt her og svarer når jeg føler jeg har noe å bidra med.


#45

Irma sa for siden:

Grunnen til at det ble strammet inn slik jeg forsto det, var at en del kom inn i forumet med (tilsynelatende) formål å bruke det til kjøp og salg når tilgangen til markedsplassen var oppnådd. Og dytting på egne tråder i det uendelige, noe som forsøplet forumet. Ved kjøp og salg må man også gjerne oute sin identitet til eventuelle kjøpere som melder seg, og så lenge man deler dette og hint ellers på forumet, så føles det greiere å legge ut salgstråder når man har en slags gjensidig behov tillit i form av en viss aktivitet i forumet over tid. Jeg synes det er veldig bra at det ble strammet inn. Samtidig tenker jeg at vi bør være obs på å prikke folk som er aktive og deltar, slik at flere også få ta del i godene.


#46

nokon sa for siden:

Eg synest det er stor forskjell på kva type innlegg som blir prikka. Jo ivrigare diskusjonane er, jo meir prikking opplever eg at det er. For min del er det stort sett innlegga eg prikker, ikkje personane. Altså, eg prikker når nokon har sagt noko eg liker og tenker ikkje så nøye over kven det er.

Kan ein sjå om folk har mange eller å prikker, forresten?

Og det er greit å ikkje sende adresse og kontonummer til kven som helst, ved kjøp og salg, men til folk som "høyrer til" her.


#47

amylin sa for siden:

bai, du kan klikke på Medlemsliste og på tilbakemeldinger, da ser du det. Du kan også se på mengden grønne prikker under avataren.


#48

nokon sa for siden:

Takk. Eg brukte for så vidt nokre månadar, før eg fann mine eigne prikker, eller skjønte at kontrollpanelet var kjekt å bruke. Nå bruker eg det til å følgje med på trådar eg har svart i, og då ser eg jo prikkinga i same slengen.


#49

Pelikan sa for siden:

Prikker innimellom, men burde absolutt bli flinkere. Så takk for påminnelsen.


#50

-Nj- sa for siden:

Jeg prikker endel og får endel. :)
Men jeg gleder meg til jeg kan får 100 prikker fordi jeg har så lyst å være med i skravletrådene! :fnise:
Jeg elsker å skravle!


#51

Chablis sa for siden:

Jeg er periodeprikker tror jeg. Nå har det vært litt dårlig med prikking igjen, har kun prikket 20 stk siden 21.juli


#52

Luvi sa for siden:

Jeg tenker ikke mye over prikkesystemet og glemmer derfor ofte å prikke andre når det er innlegg jeg liker. Akkurat nå la jeg for første gang merke til at det kommer opp en tekst når man holder musepekeren over de grønne prikkene under avataren. Det har jeg ikke sett før. De prikkene er vel et resultat av de prikkene man mottar, sant?


#53

-Nj- sa for siden:

:nikker:
Du er populær!


#54

Bluen sa for siden:

Jeg gir betraktelig flere enn jeg får, ser jeg.


#55

Jeanett sa for siden:

Jeg er nok veldig lik H.I her, skriver innimellom og prikker da deretter.


#56

Irma sa for siden:

Beklager at jeg kanskje tar fra deg noe å glede seg til, men jeg har ikke fått med meg at det er skravletråder i de lukkede foraene. Eller er det noe jeg har gått glipp av? :gruble: Man har kaffebloggen, men den er så vidt jeg har skjønt åpen.


#57

-Nj- sa for siden:

         [url="http://www.foreldreportalen.no/forum/forumdisplay.php?f=45"][/url]<strong><a href="http://www.foreldreportalen.no/forum/forumdisplay.php?f=45"><strong>Medlemssalongen</strong></a></strong>(3 leser)                  Forum for litt mer <em>private</em> samtaler (Generell skravling og <em>fjasing</em> hører hjemme i <a href="http://www.foreldreportalen.no/forum/forumdisplay.php?f=44">skravleforumet</a>). 

Medlemmer som har 100 innlegg og 100 i rykte får tilgang her. Tilgangen oppdateres hver halve time (kl *:25 og kl *:55). Tilgangskravene kan bli endret etterhvert.

-Jeg har aldri sett en skravletråd, ala dagsskravling så regner med det er inni der?


#58

nokon sa for siden:

Det står vel strengt tatt at skravling og fjasing ikkje høyrer til inni der...


#59

-Nj- sa for siden:

Haha! Ser faktisk nå at skravling ikke er ok der inne.. Men det er da alltid en skravletråd i de fleste forum.. Har ikke fp noen?


#60

-Nj- sa for siden:

Så det samme nå baj.. :rødme:


#61

nokon sa for siden:

:vetikke: Har aldri sett nokon. Men eg har sett mykje fjasing i alle slags trådar.


#62

Irma sa for siden:

Private samtaler i Medlemssalongen betyr ikke skravletråder, men er sånn jeg oppfatter det et underforum for å kunne ta opp ting som i utgangspunktet kunne ha blitt lagt i andre deler av forumet (Ungene våre, Lov og rett, Helserelatert osv) men som man ikke vil spørre om i mer åpne deler av forumet. Det er kun Kaffebloggen som fungerer som skravletråd av det jeg har fått med meg. Og den er lesbar både for medlemmer og ikke-medlemmer.


#63

-Nj- sa for siden:

Ja, jeg skjønner nå hva du mener.. Nesten som medlemmer som har nok innlegg til å være fast. Man kan poste ting som ikke hvermannsen kan se.
Kaffebloggen er en blogg da på brukernes sider?
Jeg har nok ikke lest nok før jeg fikk inntrykk at skravletråder måtte ha 100mld og rykte..
Har det vært prøvd før å lage ukentlige skravlingser da?


#64

Mani sa for siden:

Jeg har fått mine siste tre prikker i februar, mars og nå i juli, så det er lenge siden jeg har erkjent at forum ikke får frem det beste ved meg :knegg: Jeg har vel egentlig gitt opp prikkesystemet og derved gir jeg heller ikke mange prikkene selv. Glad for at jeg har tilgang til markedsplassen, men antar at M2 muligens er oppnåelig innen 2020 eller noe sånt.


#65

Februarmamsen sa for siden:

Merker at det begynner å bli litt for mye å henge med i ang prikker, systemer og tilganger... jaja får bli en overraskelse den dagen man plutselig får tilgang på noe nytt merker jeg her...


#66

Turban Smukk sa for siden:

mopdy, skravleforumet under Generell debatt er vel åpent for alle? Eller tar jeg feil?


#67

Irma sa for siden:

Jeg tipper at en ekstra skravletråd blir litt mye når man allerede har aktive daglige tråder i blogorama, men jeg vet ikke. Jeg bruker ikke skravletrådene i bloggområdet siden den er vidåpen og søkbar, så for min del måtte gjerne den flyttes inn i medlemssalongen.


#68

Fløyel sa for siden:

Jeg prikker innlegg og ikke personer. Innlegg som engasjerer meg, som har gode argumenter, får meg til å le og kanskje av og til rører meg. Jeg prikker også som takk for hjelpen, så joda, jeg deler ut prikker.


#69

-Nj- sa for siden:

Joda, det er åpent.
Men jeg tenkte mer på ukentlig skravlinger der man stikker innim for å fortelle om dagen. spesielle ting som skjer eller bare har lyst å skrive noe uten å lage ny tråd.


#70

-Nj- sa for siden:

Ja, helt til de siste minuttene trodde jeg at det var nettopp dette og syns det var utrolig bra at det var laget en slik skravling for de med 100mld og 100 rykte!
da vedder jeg på at flere medlemmer tørr å skravle mer siden dette forumet er søkbart.


#71

Katta sa for siden:

Se øverst på linja, der er det blogger. Klikk på den linken. Kaffebloggen er FP sin skravletråd slik man ofte finner det på andre forum.


#72

nokon sa for siden:

Hmmm... Får eg lov til å spore av, sidan dette har utvikla seg til ein ferskinger-spør-om-ting-tråd? Til nå har eg hatt to venner, og tilgang på to blogger. Men så kikka eg meg litt rundt, etter denne kaffebloggen, og ser at eg har jo tilgang på fleire blogger. Finst det ei oversikt over slikt?


#73

Katta sa for siden:

Jeg tror ikke det. Men noen har åpne blogger, noen har lukkede blogger med ulik grad av tilgang. Du har tilgang til de du ser. Jeg vet ikke om det er mulig å finne noen liste over blogger du har tilgang på, men hvis du ser under avatarene til folk så står det antall blogginnlegg. Så vet du om folk har blogg. Tror jeg.


#74

Irma sa for siden:

Trykk på "Blogger totalt", så får du i det minste se hvilke blogger du har tilgang på.


#75

nokon sa for siden:

Takk!

Eg er jo tilsynelatande ganske frekk, som ikkje legg merke til at eg blir ønska velkommen inn til folk.


#76

Guava sa for siden:

Når det gjelder blogger er det også mulig å spørre om tilgang. Det er ulikt nivå av hvor private de er.

Ang skravlingsen så hadde det for min del vært mer ok i medlemssalongen enn den vidåpne kaffebloggen. Der er det skremmende lett å google seg fram til ting. Jeg tror til og med mamma har vært innom der etter googling etter ett eller annet.


#77

Lille meg sa for siden:

:dulte: Jeg gir definitivt flere prikker enn jeg får. Hvis jeg skal bruke dagens kontrollpanel - som tross alt ikke er spesielt tilfeldig - så gir jeg rundt fem prikker for hver prikk jeg selv får. :knegg: Jeg syns ofte jeg leser gode, hyggelige, rørende, interessante eller inspirerende innlegg, og da syns jeg det er OK å gi en liten tilbakemelding om det.

En annen ting er at jeg ser til min forbauselse at jeg i ettertid ofte er enig med meg selv i hva jeg syns er "prikkverdig". Når gamle tråder kommer opp, så ser jeg at jeg har prikket innlegg jeg fremdeles syns er gode.


#78

Slettet bruker sa for siden:

Jeg gir prikker helt i hytt og pine/vær/gevær.
Er man heldig så fanges man opp når jeg ønsker å prikke en eller annen jeg ikke får prikke og bare tar et raid til tilfeldige utvalgte. :knegg:

Også får jeg prikker med klemmer på eller Enig! på. Jeg får utrolig sjelden prikker med komplimenter for god humor. :snurt:
Det jeg syns er stressende med prikkene er når man har fått en eller annen kul poengsum - bare ettall eller noe. Da er det så hyggelig å se på, men så vet man liksom aldri når en eller annen sender en prikk og dreper tallet. :hylgrine:


#79

Pøblis sa for siden:

Jeg prikker litt i hytt og pine, og får prikker i hytt og pine også, ser jeg. Det var en stund jeg hadde flere prikker enn innlegg, men nå er hvetebrødsdagene over, ser jeg. :knegg: Jeg prikker for gode innlegg og for morsomme innlegg og litt ymse. Jeg har bare rødprikket en gang. Og jeg sier ikke hvor mange rødprikker jeg har fått. Men mange er det ikke.

Jeg synes forøvrig at det etablerte FP var veldig skumle i sin holdning til prikketigging da jeg startet opp her. Faktisk i så stor grad at jeg ikke turde å spørre om hvordan prikkepraksis var her inne, i redsel for å bli rødprikket og miste møysommelig opparbeidet kred. :redd:

Jeg tenker at jeg skal bli flinkere til å huske å prikke folk litt oftere. :ja: Ulempen er at jeg bruker iPhonen endel når jeg er her inne, og den er det håpløst å prikke med.


#80

OlleVia sa for siden:

Jeg prikker nok ikke så mye, kunne nok vært flinkere ja.


#81

rine sa for siden:

Jeg får! :hyper:
Eller- jeg tror det er det. Jeg får iallfall mange :knegg:-prikker.


#82

nokon sa for siden:

Ulempa med slike, er at ein veit aldri om folk ler av, eller med ein. Eller..?


#83

rine sa for siden:

Ja, det er noe der. Naiv og selvsentrert som jeg er, tror jeg jo alltid at de ler med meg. Nå hadde jeg forresten ikke så mange, så jeg. Den matpakketråden utløste en del prikker av den mer alvorlige sorten må vite, både de grønnne og de røde.


#84

Susse sa for siden:

Det har nok noe med det en annen nevnte her. Diskusjonene her inne er jevnt over langt bedre enn hva de var i gamledager, da vi var på NM.
Jeg har blitt bortskjemt.


#85

nokon sa for siden:

Eg vel for så vidt også å ta alle dei leande prikkane som kompliment. Dei er jo gjerne grønne.


#86

noen sa for siden:

Jeg har gitt like mange siden 14. august. Jeg er nok totalt ukritisk. :gladspøkels:

Av prikkene jeg har fått, kan jeg slå fast at jeg er morsommere enn jeg er smart. :stolt:


#87

safran sa for siden:

Samme her.


#88

Irma sa for siden:

Å, neida. Ikke ukritisk i det hele tatt. :niks: Jeg ser nemlig to prikker fra deg på panelet mitt.

:geip:


#89

LittLemen sa for siden:

Jeg ser den, men det kan ta årevis å oppnå nok prikker til å få tilgang til markedsplassen. Når folk har skrevet over 1000 innlegg og vært her i flere år er det lite sannsynlig at de er her kun for å få tilgang til markedsplassen, liksom. For min del spiller det liten rolle - jeg har ikke så mye å selge, og like greit å slippe å bli fristet til å kjøpe noe ;) Men jeg synes nok at kravene er vel strenge...


#90

Blånn sa for siden:

Prøv å få nok prikker til M2... Men det rusler inn en prikk i ny og ne, så om 10 år tenker jeg at jeg kommer inn.


#91

Carrera sa for siden:

Jeg er dårlig til å prikke. Jeg glemmer det rett og slett. Men jeg prøver å huske å prikke de som svarer i mine tråder.

Selv mottar jeg prikker sånn nå og da. Ikke så ofte, men det gjenspeiler vel min egen aktivitet i diskusjonene her inne.


#92

Interference sa for siden:

Tja, jo, nja det hender da at det ramler en prikk eller ti fra meg og. Jeg er en periodeprikker og kommer nok ikke til å endre praksis. Jeg har blitt mer ivrig på prikkefronten de siste dagen så det kommer nok et raid i nær fremtid kjenner jeg meg rett.


#93

Madicken sa for siden:

M2, ja, mon tro hva som skjer der inne?!? :omg: Jeg har forresten hørt snakk om at en avhoppet M2'er har planer om å skrive memoarer og avsløre en del urovekkende forhold.


#94

Vito sa for siden:

Nisj, når vi vanlige dødelige får tilgang til M2 er pionerene videre i neste hemmelige underforum. Så kan vi bare sitte her og lure videre.

Jeg prikker i perioder og når jeg husker det.


#95

celebelen sa for siden:

Ring VG!


#96

Ine sa for siden:

Denne skjønte jeg ikke, du gir færre prikker nå fordi det er bedre diskusjoner? Det var vel grønne prikker HI fokuserte på..


#97

Ruslebiffen sa for siden:

Jeg er ikke spesielt vant til prikking fra andre forum, så jeg glemmer stort sett å prikke innlegg jeg liker, blir engasjert av eller rett og slett gi en prikk som takk for hjelpen. Skal skjerpe meg. :)


#98

Sissel sa for siden:

Ser at det er flere som er enig med meg, og vi har fått satt fokus på problemstillingen, da er jeg fornøyd. :)


#99

Røverdatter sa for siden:

Hun mente vel at det er færre innlegg som skiller seg ut og utløser prikking når det jevnt over er gode innlegg i diskusjonene?


#100

Røverdatter sa for siden:

Du har vært medlem i fire år og skrevet under 800 innlegg. Jeg tror det er årsaken til at du ikke har fått nok prikker til utvidet forumtilgang, og ikke at folk generelt prikker mindre enn før. Det er mange brukere med fire års fartstid som har mer enn nok poeng både til M2 og markedsplassen, men de har kanskje skrevet 10 ganger så mange innlegg som deg.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.