Vi har nettopp hatt lillegutt på en sjekk fordi han drikker så veldig mye i løpet av en dag. Alt var fint, men vi fikk beskjed om at han nok får i seg for mye salt :confused:
Han går på gluten- og melkefri diett, og får ikke så mye ferdigprodukter. Den maten jeg lager er stort sett uten salt.
Er det noen som har tips om hva det kan være han får i seg som har "for mye" salt? Sånn type hverdagsmat/pålegg?
gudene vet, jeg har bare fått overført beskjed muntlig på telefon fra en sekretær som nok ikke var helt sikker, får papirene i posten (etterhvert)
Jeg tror kanskje jeg må få dem til å spesifisere om det er snakk om en målt ubalanse ifm saltet, eller om det er en sånn generell "han drikker sikkert så mye fordi han får i seg for mye salt"-uttalelse :vetikke:
Fortalte de deg samtidig at man trenger ekstra mye drikke for å fordøye glutenfri mat?
Det fortalte de nemlig oss, etter at vi hadde sjekket Lillebror for diabetes og alt mulig annet. Han er på samme diett, og drikker mye, og må ofte tisse.
Det visste jeg ikke, Dragen! Deter jo et veldig godt poeng!
Nå har jeg fått testresultatene, og det viser seg at Natriumnivået er rett over øvre grense. Hvis jeg husker riktig, spiste han noen temmelig salte potetgull forrige helg - kan det ha hatt så stor effekt?
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.