Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvilke tv-kanaler?

#1

Lhi-My sa for siden:

Vi er en litt sær familie. Vi har nemlig bare NRK-kanalene på tv. Ingen av oss har vært særlig interessert i å se på tv og det har derfor ikke vært noe poeng å abbonere heller. Ikke har vi følt at vi har hatt økonomi til det heller. Men nå har vi bestemt oss for å bestille en pakke hos RiksTV der man får velge 6 kanaler i tillegg til de som er gratis. Spørsmålet er da hvilke kanaler vi vil like?

Familien består av mor, far og tre jenter i alderen 7 til 10 år. Ingen sportsinteresse hos noen, men mor og far ser gjerne en film en gang i blant. Endeløse serier er nok ikke aktuelt. Nyheter er selvsagt ok å få med seg. Ungene er vel som unger flest, ser gjerne på NRK super om de får lov og ønsker seg en eller annen Disney kanal.

Jeg tenker vi skal ha vanlig Tv2, TVNorge og kanskje TV3. Hva ellers?


#2

Dixie Diner sa for siden:

Får dere med NRKSuper? Vi er veldig glade i den her i huset, de sender bla. Supernytt som er barnas Dagsrevy.
Edit: lest litt for fort. Vi har Altibox pvr, veldig greit å kunne pause og ta opp det vi vil se på, da slipper vi å forholde oss til tv-tider. :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.