Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kommer ikke Kolonihagen denne uken?

#1

Pepper Lemon sa for siden:

Vi får levert varene på tirsdager. Denne tirsdagen var det 1. mai, så jeg antok derfor at de ikke kom siden det var fridag. Jeg antok videre at de da ville levere varer i dag, men har ikke sett noe til de. Er det noen som har hørt noe vedrørende denne ukens levering?


#2

Pepper Lemon sa for siden:

Det kom ingen leveranse denne uken siden det var fridag 1. mai. Pussig altså. Jeg synes det ville vært rimelig at vi fikk levert varer en annen dag i stedet. Egentlig synes jeg Kolonihagen er litt dillete. Jeg vurderer nå å si opp abonnementet. Det blir enklere å handle selv.


#3

morgana sa for siden:

Enig med deg, de burde kunne levert til deg i går i stedet. Vi abonnerte i høst , men sa opp fordi det ble så mye tull med leveringen. Nå er vi ignag igjen, tenkte jeg skulle gi de en ny sjanse ;)


#4

tiddelibom sa for siden:

Jeg sende en e-post og spurte dem (vi har også levering tirsdager) og fikk til svar at tirsdagskundene ikke fikk pga. 1. mai. Men om vi ønsket det, kunne vi få torsdag istedet. Men da måtte vi gi beskjed.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.