Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvordan tolke dette

#1

Stjerneskuddet sa for siden:

Jeg er blitt paranoid og fryktelig sær. Derfor ønsker jeg deres tolkninger ;)
Igår hadde poden tisset seg ut mens han sov i barnehagen. Jeg fikk dermed med meg saueskinnet hjem til vask. Han har et i bilsete sitt også, så jeg la det i hylla hans idag. Det er ikke nyvasket, han har spist litt i setet sitt, men ille er det ikke altså.
Assistenten kom da jeg hentet og sa at pedleder hadde bedt henne spørre meg om det var helt rent da det ble levert i morges. Jeg la merke til at det fremdeles lå i hylla hans, men fikk ikke spurt om det var brukt. Sa som sant var at dette skinnet bruker han egentlig i bilsetet sitt, men siden det andre ikke rakk å tørkes i løpet av natta tenkte jeg han kunne bruke det imens. Assistenten bare smilte og sa ok.
Hva mente pedleder? At jeg hadde levert det samme som han hadde tisset på, uten å vaske det? Eller at hun ikke ville bruke et med litt flekker på i vognen hans (er ikke det isåfall mitt valg?)?


#2

M&amp;M sa for siden:

Jeg hadde tolket det som om ped.leder trodde det var skinnet det var tisset på og at du ikke hadde vasket det.
Også hadde jeg vært fornærma en dag eller to... ;)


#3

Pelen sa for siden:

:nikker:


#4

Njulaif sa for siden:

Jeg og. :nemlig:


#5

DM sa for siden:

Jeg hadde tolket det som om de var redd de hadde skitnet det ut. Eller at de lurte på om det var det jeg egentlig skulle vaske som ikke var blitt vasket. Jeg hadde ikke blitt fornærmet.


#6

Tjorven sa for siden:

Jeg hadde også tolket det sånn.


#7

Wix sa for siden:

Ja jeg hadde heller ikke blitt fornærmet. De bare lurte på om det var det samme, siden du jo ikke kunne ha rukket å vaske det på så kort tid?


#8

Input sa for siden:

Jeg hadde svart "Nei, hvordan det?" og så hadde jeg fått svar og ikke trengt å tolke.


#9

-Nj- sa for siden:

Jeg hadde også tolket det som at de trodde det var skinnet han hadde tisset på.
Fornærmet? Tja, kanskje litt siden de da trodde så lite om meg.


#10

Amelie sa for siden:

:nikker:


#11

Pebbles sa for siden:

Jeg lurer på om ikke det enkle hadde vært det aller beste både når det gjelder dette og fruktdeling - kommunisere direkte med de ansatte i barnehagen.


#12

Stjerneskuddet sa for siden:

Tja, gjør jo det, men når personene ikke er tilstede så må man vente til neste dag ;) Om du hadde lest tråden om matboks ville du sett at jeg både skrev at jeg skulle ta det opp og at det løste seg. Men det går vel an å høre hva andre synes i steden for å sitte i sin egen boble?


#13

Input sa for siden:

Personalet var jo tilstede, kunne du ikke spørre assistenten?


#14

Madicken sa for siden:

Der har du meg også. Av erfaring sparer det å spørre mer direkte og på sparket meg for mye grubling og irritasjon.


#15

Pebbles sa for siden:

Ja, selvfølgelig. Ikke meningen å være nebbete. Jeg gjør meg stadig bare den erfaringen at det meste lar seg ordne med direkte kommunikasjon umiddelbart.


#16

Inagh sa for siden:

Slik jeg leste dette, ville jeg tolket som en bekymring for om tisseflekken/tisselukta hadde gått vekk, eller om skinnet var blitt ødelagt, ikke noe mer enn det. Altså, ingen underliggende anklage om at "hey, tror ikke du har vaska skinnet, så!"


#17

Benzo sa for siden:

:nemlig:


#18

Katta sa for siden:

Hun lurte vel på om dere hadde fått det rent? Kanskje de tenkte at de hadde noe erstatningsansvar hvis det ikke var blitt rent?


#19

Tresmåtroll123 sa for siden:

:nikker:

(Men jeg hadde også spurt hva de mente med det.)


#20

Stjerneskuddet sa for siden:

Han hadde fri igår så jeg fikk ikke snakket med de. Da vi kom idag var skinnet hengt over skapet hans, og ikke rullet inn i hylla som jeg hadde gjort da jeg gikk. Men det var ikke noen fra avdelingen hans der idag så jeg fikk ikke tatt det opp. Jeg la et nyvasket skinn, med en gul lapp det stod nyvasket på inn i hylla hans.
Jeg vet ikke om jeg er fornærmet, men det blir litt for sært for meg at de skal tro at jeg tok med det samme skinnet han hadde tisset på tilbake i barnehagen uten å vaske det først.
Erstatningsansvar har de uansett ikke, var tross alt min sønn som tisset på det, og det kan jo vaskes. Uansett om de byttet bleie på han eller ikke, men jeg sa ifra da jeg leverte, og samtidig byttet bleie på han før jeg gikk, at idag tisser han unormalt mye (3. bleien siden vi stod opp). Derfor var det heller ikke uventet for meg at han hadde tisset igjennom.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.