Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kan man kamuflere blå negler?

#1

Mei sa for siden:

Finnes det en måte å kamuflere blå tånegler? Den er ikke helt blå, har bare fått seg et slag og blitt blå nede ved rota. Jeg lakker tåneglene, men har bare brukt blank/lys rosa lakk. Det funker dårlig som kamuflasje :rolleyes:.


#2

Benzo sa for siden:

Mørkerød vil nok dette over, evt. dyp lilla. :)


#3

Mei sa for siden:

Nei nei :skremt: Det er slett ikke meg. Neglene må fortsatt se naturlige ut. Tenkte om det fantes en underlakk jeg kunne bruke for å kamuflere også legge noe lys rosa over på toppen igjen?


#4

Veronal sa for siden:

Kan du legge hvit lakk underst og lys rosa oppå der? :filer:

Hvem har tråkket deg på tærene, forresten?


#5

DM sa for siden:

Fransk manikyr har jo sånn hvit base, og perlemorrosa over og hvitblank på toppen eller noe.


#6

Benzo sa for siden:

Du kan prøve den hvite lakken som brukes til fransk manikyre (gud, hvordan skrives det?). Den dekker bedre enn vanlig hvit lakk.


#7

Mei sa for siden:

Det skulle du likt å vite :knegg:

Jeg får til stadighet blå negler. Av sko som trykker på neglerota, lette støt mot samme sted og avogtil ingen åpenbar grunn. Denne gangen var det en stol som ztjerna satt fast i og måtte reddes ut av:rolleyes: . Utrolig upraktisk og ulekkert med blå negl, særlig nå som det snart er sommer og jeg vil vifte med freshe tær.


#8

Elin sa for siden:

Fransk manikyr dekker i alle fall IKKE blå tær. Tror du ikke det er mer en vane at du ikke liker mørk neglelakk på tærne? Det er jo veldig in med helt mørk vinrød, dyp lilla, bordeaux-farge på neglelakk nå, og dersom det er pent lakket og foten velstelt, synes jeg mørk lakk på tærne eller på korte fingernegler er kjempelekkert! :ja:

Alternativet er en sånn dekkende matt lys neglelakk, som ser ut som Tipp-ex, og DET er ikke pent:niks:


#9

Che sa for siden:

Jeg har hatt blånegl én gang i mitt liv. Etter en heftig fotballkamp. Jeg brukte neglelakk med farge for å kamuflere neglene - selv om mørke tånegler ikke er meg, så er ikke blånegler det heller.

Etter at neglen hadde falt av skulle jeg i bryllup, og planen var å bruke sandaler. (Dette var i Mexico, så jeg hadde ikke med meg ørten par pensko heller da) - Løsningen ble da å lakkere direkte på taå der neglen hadde falt av:knegg: Funka sånn delvis det også.

Det er vel ikke det at fargen skal være så veldig mørk, den må bare dekke skikkelig.


#10

Nocturnal sa for siden:

Aj. Lakke rett på tåa hørtes litt brutalt ut.

Men jeg hadde sannsynligvis gjort det samme. :nemlig:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.