Jeg er glad i en suppe-/gryte jeg lager. Jeg lager den sunn - det er i prinsippet tomatsuppe/saus (den er god i både tynn og tykk variant) med enten biffkjøtt eller kylling.
Og masse grønnsaker: brokkoli, paprika, løk, brekkbønner
Det er jo litt styrete med mye kutting, så jeg tenkte jeg kunne koke opp en stor kjel og så fryse ned i passende porsjoner. De andre i familien er ikke så fan av dette her, så jeg tenkte det er greie middager til meg innimellom.
Men hvordan er det å fryse ned med såpass med grønnsaker? Blir det noe godt når det tines opp igjen?
Jeg har frøset ned lapskaus med potet i, og det har blitt bra når jeg har tilberedt det igjen.
Jeg liker å lage mye tomatsaus når jeg er igang, for jeg lager jo bare sånne langkokte. Fryser ned i hauger og lass. Og så liker jeg å koke opp mye bønner og kikerter i slengen og fryse ned i porsjonsposer. Billigere og bedre enn hermetikk.
Blir bra middager til mor dette her. Av og til så har de andre mat jeg ikke er så fan av. Dessuten så er det jo sunne saker. Mannen min liker dette da, men han synes nok det er litt lite kjøtt og mye grønt. Tenker jeg kjøper et lite stykke ytrefilet (halvkilo eller noe sånt, og slenger på masse grønnsaker) Har også i en skalk med chorizo, det setter så god smak, selv om det er nok med kalorier i den. Trengs ikke store biten for å sette god smak.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.