Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Slettet bildene fra Kretaferien :(

#1

Pesten sa for siden:

....


#2

Effie sa for siden:

Det er mulig å hente fra minnekortet! Ikkje bruk minnekortet igjen før du har fått henta dei tilbake!

Me gjer slikt på jobb, men eg er usikker på kva program me nyttar, skal prøve å få sjekka.


#3

Timar sa for siden:

Så lenge du ikke tar nye bilder på bildekortet, så er ikke bildene fysisk slettet. Det er bare linken til hvor de ligger som er slettet. Så ta kontakt med noen som er gode på gjenoppretting. Ibas på Kongsvinger er eksperter på sånt, men det er mulig vanlige el-kjeder kan hjelpe deg også?


#4

Acsa sa for siden:

Jeg slettet 4000 bilder fra minnekortet mandag, kjøpte program på web til 49 dollar og fikk gjenopprettet alle umiddelbart.


#5

Acsa sa for siden:

Handy Recovery heter det. Det finnes flere, noen gratis, men de fant ikke mine bilder.


#6

Pebbles sa for siden:

Jeg har gjort det samme (fra fødselen til yngstemann! Jeg gråt!) - men leverte inn kameraet i en fotobutikk og de fikset det.


#7

Pesten sa for siden:

.....


#8

Patsy sa for siden:

Fotobutikken fikset det for meg også.


#9

Luvi sa for siden:

Det er håp, bare ikke gjør som meg og ta nye bilder med minnekortet. Da legger de seg "over" de slettede bildene. Kamperaet mitt hang seg opp under en ferietur da jeg bare skulle slette et bilde. Det slettet, og slettet og slettet. Jeg trodde bildene da var tapt og tok bilder videre. Da jeg kom hjem fikk jeg vite om muligheten for å gjenopprette og fant et gratis program på nett. Noen bilder greide jeg å redde, men ikke alle.


#10

Mauser sa for siden:

Last ned ZAR (Zero Assumption Recovery) gratis, og følg instruksen. Virker bra på det meste av minnekort, og gjør ikke noe annet med kortet enn å forsøke å lese det (bildefilene blir ikke mer ødelagt om det nå ikke skulle virke). Det står på hjemmesiden at det koster penger å bruke det, men det gjelder ikke for bilder (står også på hjemmesiden).

www.z-a-recovery.com/download.htm




Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.