tink sa
for 12år siden:
I dag kommer søster på besøk. Hun skal være husmorhjelp i helga, og jeg vil gjerne lage noe godt til middag. Noe som er både godt for de voksne og poppis for de litt mindre, sånn at stemninga rundt bordet blir fin.
Hodet er heelt tomt.
Mex sa
for 12år siden:
Taco er populær fredag eller lørdagskos hos oss
Input sa
for 12år siden:
Lasagne er mitt forslag. Sikkert fordi jeg har utrolig lyst på det selv.
Éowyn sa
for 12år siden:
Jeg synes gratinerte nachos er godt.
star sa
for 12år siden:
Taco er mitt forslag også. Regner med det er det vi skal ha i morgen.
Hannah sa
for 12år siden:
Taco var det som slo meg også. Da finner alle noe de liker iallefall. :)
GinaK sa
for 12år siden:
Taco er pop på fredagene her.
Zulu sa
for 12år siden:
Pappas superpizza italian style er fredagskos her. F.eks. med fyll av bbq kylling og rødløk, biff og blåmuggost, eller pepperoni og fersk ananas.
Nima sa
for 12år siden:
Input sa:
Lasagne er mitt forslag. Sikkert fordi jeg har utrolig lyst på det selv.
Jeg er enig med Input og stemmer for lasagne. Jeg skal snart ut og handle inn til det selv. :)
Mex sa
for 12år siden:
Ellers så hadde vi pitapizza forrige helg som ungene syns var stas. Da fikk de lage hver sin egen pizza.
kokosbolle sa
for 12år siden:
Hjemmelaget pizza er fredagsvinner her.
tink sa
for 12år siden:
Dere er så vanvittig kreative damer. :knegg:
Taco og pizza er selvsagte vinnere. Kanskje jeg rett og slett skal slå til. Forslag til innhold/pynt/garnityr da?
Niobe sa
for 12år siden:
Jeg lager gjerne to slike pizzaer:
Tomatsaus, mozzarella, kjøttdeig, hakket løk, hakket paprika.
Tomatsaus, mozzarella, parmesan, kyllingfilet, rødløk, paprika, grønn pesto.
Alle blir fornøyd. :)
tink sa
for 12år siden:
Noterer, har aldri egentlig prøvd å lage med mozzarella selv. Er det sånne ferske hvite boller du bruker, eller ferdig revet?
Niobe sa
for 12år siden:
tink sa:
Noterer, har aldri egentlig prøvd å lage med mozzarella selv. Er det sånne ferske hvite boller du bruker, eller ferdig revet?
Ordentlig mozzarella, ja. Jeg river den i biter eller skjærer i skiver, alt etter hva jeg gidder.
Sundae sa
for 12år siden:
Niobe sa:
...grønn pesto.
Har jeg aldri prøvd på pizza, men jeg er jo glad i pesto. Bare drysse over pizzaen, eller? Før steking?
Niobe sa
for 12år siden:
Sundae sa:
Har jeg aldri prøvd på pizza, men jeg er jo glad i pesto. Bare drysse over pizzaen, eller? Før steking?
:jupp: Og litt ekstra til å dyppe i etterpå. :nam:
Appelsin sa
for 12år siden:
Den store hiten denne uka har vært linsesuppe.
:knegg:
Jeg synes jeg har rare barn, men det er jo flott da.
Vi har Mistemat på fredager. Den har fått navnet sitt fordi det er så lett å miste den i gulvet. Jeg vet ikke helt om det er sånt du er ute etter? Godt er det i hvert fall.
:fnise:
Egentlig bruschetta med to typer pålegg:
2 avocado
4 store tomater
1/4 chili
4 vårløk
4 ss frisk basilikum
lime
litt salt
pepper
Den andre mixen vi bruker:
1 løk
1 eple
1 pakke frisk mozarella
8 cherrytomater
frisk timian
salt
pepper
kuttes smått. Løk og eple stekes på svak varme til myke. Alt blandes.
Vi bruker grovt brød som stekes på 220 grader med litt olivenolje og salt, evt. hvitløk.
tink sa
for 12år siden:
Takk for mange fine innspill, skal spare opp til flere fredager framover. I dag blir det taco, etter søsters eget ønske. Nå må jeg bare finne igjen oppskriften på hjemmelaget tacopulver.
tink sa
for 12år siden:
Ah, endelig. www.foreldreportalen.no/forum/showthread.php?t=25313