Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Oslo i helga - ta med støvler?

#1

Che sa for siden:

Jeg og storebror skal på Oslotur i helga. Skal vi ta med støvler?


#2

Bluen sa for siden:

Sjekk yr! :knegg: Vi veit ikke mer enn det som står der (skjønt det skal innrømmes at det har vært trøndervær hele denne uka, dvs. at man har savnet den gamle goretex-jakka fra studiedagene fordi det regner og er sol om hverandre uavlatelig).

Det skal være litt regn i morgen og fryktelig masse på søndag, ser jeg.


#3

LittLemen sa for siden:

Hva skal dere gjøre i Oslo, da? Det er jo meldt endel nedbør på søndag, men hvis dere bare skal på bytur kommer dere kanskje til å søke dekning inne når det regner som verst?
Skal dere ut i naturen er støvler på sin plass, til byopphold tror jeg ikke jeg hadde giddet (med mindre jeg hadde alt for mye plass igjen i kofferten).


#4

Skytte sa for siden:

GoreTex-sko-vær. :nemlig:

(Tror jeg må få kjøpt et par til Poden; Mannen i huset stod for joggesko-innkjøpene i våres og kjøpte ikke noe som egner seg som høstsko)

Hvilken størrelse bruker L? Blir det for ille vær på lørdag, så har vi et par støvler rundt strl 32 som han eventuelt kan låne (vi vil jo fremdeles "leke" med dere i helga :hyper: )


#5

Che sa for siden:

Han bruker vel 32 ja - men vi kan jo ha med støvler og. De er jo ikke så digre om jeg tenker meg om. (ellers så kan vi jo benytte anledningen til å kjøpe et par sko og, selvfølgelig)

  • Vi satser fortsatt på å møtes ja. De vi skal besøket hadde først lagt opp et heidundrandes opplegg (verdens beste dag på akershus festning på lørdag, en eller annen seter eller noe sånn ) planen er fortsatt dinosausskjellett og reptilparken + slottet, mend et ser vi på på vei opp til hun vi bor til.
    Skytte: Når passer det best for dere? Kan reptilparken være interessant for dere også? Tenker søndag? Ellers så kan vi seff komme til dere og evt etter reptilparken også.

#6

Skytte sa for siden:

Verdens kuleste dag ja... Så reklame for det på t-banen her om dagen. Vurderte faktisk å få med oss det. Alt som er gratis er verdt et forsøk.

Sender deg en melding ang søndag. :jupp:


#7

Sundae sa for siden:

Akkurat nå storPØSER det ned her, så jeg svarer ja på hovedspørsmålet!


#8

Che sa for siden:

Vi hadde med støvler, men hadde bare sol. Veldig fin tur hadde vi:)


#9

LittLemen sa for siden:

Så bra dere hadde en fin tur! Og været var mye bedre enn varslet, heldigvis. :jupp:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.