I en travel hverdag blir det ofte enkle løsninger i middagsveien.
Jeg kunne godt tenke meg å ha et litt større repertoar på middager som kan forberedes dagen før. For eksempel former som kan tas ut av kjøleskapet og settes i ovnen når vi kommer hjem.
Jeg lager mest på slump, med det jeg har i kjøleskapet... Men fiskegratengen er ganske "plain". Jeg lager hvit saus, rører i to egg, og heller over lettsaltet torsk (som er nesten ferdigtrukket), fullkornsmakaroni, revet gulrot og blomkål. Jeg strør brødrasp over og setter i kjøleskapet. Stekes dagen etterpå. Den kan også fryses.
Makaronigrateng kan lages på samme måte, med biter av kjøttpølse og purre i stedet for fisk.
Fyll til buritos, med bønner, hakkede tomater, løk og paprika kan lages i så store kavnta en vil og fryses. Legg en wrap i panna med litt ost, ha på fyllet og rømme og mais.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.