Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Middagsretter som kan forberedes dagen før

#1

Olifant sa for siden:

I en travel hverdag blir det ofte enkle løsninger i middagsveien.

Jeg kunne godt tenke meg å ha et litt større repertoar på middager som kan forberedes dagen før. For eksempel former som kan tas ut av kjøleskapet og settes i ovnen når vi kommer hjem.

Noen som har noen gode tips?


#2

Input sa for siden:

Dette ønsker meg meg også tips om.


#3

Niobe sa for siden:

Lapskaus, gryteretter, gratenger og supper.


#4

lavendely sa for siden:

Abonnerer :) Kom gjerne med oppskrifter også :)


#5

Olifant sa for siden:

Har du noen gode oppskrifter å dele?


#6

Niobe sa for siden:

Jeg lager mest på slump, med det jeg har i kjøleskapet... Men fiskegratengen er ganske "plain". Jeg lager hvit saus, rører i to egg, og heller over lettsaltet torsk (som er nesten ferdigtrukket), fullkornsmakaroni, revet gulrot og blomkål. Jeg strør brødrasp over og setter i kjøleskapet. Stekes dagen etterpå. Den kan også fryses.

Makaronigrateng kan lages på samme måte, med biter av kjøttpølse og purre i stedet for fisk.


#7

Ine sa for siden:

Fyll til buritos, med bønner, hakkede tomater, løk og paprika kan lages i så store kavnta en vil og fryses. Legg en wrap i panna med litt ost, ha på fyllet og rømme og mais.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.