Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Haster

#1

Pia sa for siden:

Jeg har laget ostekrem av 300 g meierismør, 600 g philedelphia og 650 g melis men den er ikke stiv nok til å lage mønster i sprutepose. Hva kan jeg gjøre for å få den stivere?


#2

safran sa for siden:

Er den for tynn, mener du? Ha i mer melis?
Hvis den er for varm kan du sette den litt i kjøleskapet.


#3

arrow sa for siden:

Ja, som safran sier alt som skal til er nok en tur i kjøleskapet, gjerne en hel time. Den type glasurer pleier å bli stiv nok til kakesprut.


#4

daffy sa for siden:

Hva med å blande inn stivpisket eggehvite? Jeg har ikke prøvd selv altså ...



#6

Pøblis sa for siden:

Kjøleskap! :ja:


#7

lucifine sa for siden:

Prøv kjøleskap først, evnt mer melis dersom den er veldig vått.


#8

Pia sa for siden:

Ok, spm nr 2. Kan jeg sprute med den kremen utenpå marsipanlokk? Eller vil marsipanen smelte av det?


#9

lucifine sa for siden:

Jeg aner ikke om den vil smelte, men ostekrem på toppen av marsipan? Hva slags kake lager du?


#10

Pia sa for siden:

Altså ostekrem som pynt. Små blomster med sprøytepose rundt kanter og sånn. Ikke over hele lokket.


#11

arrow sa for siden:

Jeg ville tatt sjansen. Så lenge ikke det ikke lekker væske av ostemassen ser jeg ikke noe problem. Jeg tror ikke de to vi reagere med hverandre når de er kjøleskapkald.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.