Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fjerne røtter i hagen?

#1

Guava sa for siden:

Har noen av dere et veldig godt forslag på hvordan man fjerner røtter på mest effektive måte?
Vi har saget ned noen små trær og busker i hagen og må få fjernet røttene. Finnes det noe mirakelmiddel for fjerning av sånt slik at det blir lettere å få opp eller er det bare rå makt som gjelder?

liker ikke hagearbeid


#2

Tuneland sa for siden:

Det var sånt arbeid forgjengeren din brukte å holde på med når han hadde mye jobbrelatert frustrasjon som skulle ut.:knegg: (Var hvertfall det vi fleipet om jeg og hans kone mens vi satt på verandaen og drakk kaffe og kikket på.;) )


#3

kisha sa for siden:

Hvis du avbarker stammen som er igjen, skal treet dø av seg selv. Men må du ha bort røttene? Det blir jo et kjempearbeid. Rå makt, eller du kan leie en liten minigraver.


#4

Senna sa for siden:

Gravemaskin.:D Vi holder på med akkurat det samme selv. Har huggen en del trær de siste årene og har et par stammer og masse røtter. Prosjektet i år er å få dem bort. Ingen lett jobb. Mannen har stått med spade, hakke og spett. Har bare ene igjen nå, men skulle gjerne hatt en gravemaskin.


#5

Irma sa for siden:

Er det stubber som skal fjernes også?

(Tenk at jeg blander meg inn i en tråd som omhandler hagearbeid! :eek: )


#6

Elisabet sa for siden:

Jeg tar i mot tips. Vi sliter med en stor granstubbe der hvor vi skal lage trapp ned fra terrassen. Mannen graver og graver og kutter røtter, men den løsner jo aldri. :sukk:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.