Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Eg har rydda på Facebook

#1

Tussa sa for siden:

Postit;
Eg har rydda litt og sletta FPkontaktene mine. Det er ikkje personlig meint overfor NOKON, berre for å holde ting litt ryddig. Eg er jo her. :D


#2

Java sa for siden:

Akkurat som jeg gjorde for ei uke siden. Jeg forstår deg. :dulte:


#3

Tussa sa for siden:

Egentlig herme eg etter deg. ;)

Kan jo godt forklare litt; Det handle om å ha folk der som en har møtt og kjenne. Eg har beholdt dei her inne som eg kjenne personlig og har møtt.


#4

Tinka sa for siden:

Jeg har bare de jeg kjenner IRL på facebook og det vil jeg fortsette med.

Liker ikke å ha mange fremmede som min venner der men alle er vi forskjellige.


#5

007 sa for siden:

Jeg ryddet så mye at jeg ryddet meg ut....


#6

Hønni sa for siden:

Jeg skal gjøre det samme.


#7

Minerva sa for siden:

Samma her, gitt... :highfive:


#8

Chanett sa for siden:

Jeg er glad for at jeg aldri rotet meg inn. :D


#9

Milfrid sa for siden:

Jeg har rotet meg inne, men jeg må innrømme at jeg overhode ikke forstår poenget i det hele tatt. Det eneste jeg har brukt den til til nå er en lengre "samtale" i innboksen med ei venninne jeg ellers ville tatt det på sms eller mail...

Så har jeg søkt litt og funnet en fire-fem folk som jeg kjente en gang, men som jeg egentlig ikke har behov for å få kontakt med igjen. De syv jeg har som "venner" er folk som ligger på msn'en og mobilen min. Så poenget med facebook er? :rolleyes:

Jeg forstår ikke helt hallelujastemingen. Er det fordi jeg begynner å bli gammel? Er enda under 35, men når jeg søker opp på skolene jeg har gått på, er de eneste som ligger inne folk jeg vet er 10-15 år yngre enn meg. Skal jeg sende dem en melding og si "hei, husker du meg, jeg var trillepiken din!"? :D


#10

Bluen sa for siden:

Enten synes man det er moro å finne gamle kjente - eller så synes man det ikke. Det er jo ingen tvang? Jeg forstår ikke helt problemet. Folk er forskjellige, rett og slett.


#11

Hasselnøtt sa for siden:

:knegg: Jeg også. Ikke fordi jeg ikke har sans for konseptet, men jeg er for lat. :o


#12

Tussa sa for siden:

Eg likar konseptet godt! Har kontakt med mange som eg ikkje har sett på åresvis. Og det er gøy syns eg!


#13

Majsa sa for siden:

Jeg har også ryddet. Gøy å treffe gamle kjente, men dere har jeg jo her.


#14

Inagh sa for siden:

Jeg har sletta meg på Facebook, men vurderer å opprette ny profil, og gjøre som dere - kun ha folk jeg har møtt og kjenner RL.


#15

Milfrid sa for siden:

Problem og problem ;). Det er vel ikke akkurat noe problem, men jeg forstår ikke poenget med facebook for egen del. Selvfølgelig kan man synes det er kjekt å treffe igjen folk man av en eller annen grunn har mistet kontakten med, men for egen del så ser jeg ikke helt det store med det. Det er som regel en grunn til at man mistet kontakten...

Forøvrig er vel det største "problemet" mitt når det gjelder facebook at det er ekstremt få som jeg kjenner (eller noen gang har kjent) som er aktive på facebook. Tror jeg har søkt gjennom klasselister og gamle venner på hukommelsen, og funnet maks to stk :eek: .

De som er aktive (eller "aktive") er de samme folkene som allerede ligger på mobil, mail og msn. Så da blir facebook bare enda et sted vi kan kommunisere. Og som sagt, da ser jeg ikke poenget med det.

Så vi kan nok konkludere med at folk er forskjellige, ja ;)


#16

Pastill sa for siden:

Jeg syntes det er litt rart at dere her som er såpass nettvante ikke tenkte på at det er å "krysse en grense" å la "ukjente" få tilgang til deres identitet?

Ikke ment som kritikk altså. Jeg er bare litt overrasket.


#17

Dixie Diner sa for siden:

Enig. Noen skjønner ikke "halleluja-oppstyret", jeg skjønner ikke sytinga.


#18

Dixie Diner sa for siden:

Ja, feks. at man sluttet på skolen. Det er jo ikke alle som holder kontakten med sine 30 klassekamerater, barndomsvenner og lignende. Men det er allikevel veldig gøy for noen av oss når vi finner dem igjen, mimre litt. Noen mener man heller bare kan ta opp telefonrøret og ringe, men herregud, jeg sitter da ikke og ringer hele den gamle klassen min for å si "hei husker du meg?". Facebook er genialt, synes jeg.


#19

Ryli sa for siden:

:dulte:

#20

Tussa sa for siden:

Eg har ikkje latt ukjente få vite om min identitet. Eller nokre få har vel funne det ut no. Forøvrig bekymre ikkje akkurat det meg.


#21

Ru sa for siden:

Jeg elsker facebook! Jeg har snart hele klassen min fra studietiden min inne, og har funnet igjen alle jeg har bodd sammen med, festet sammen med og laget baluba sammen med fra den tiden. Jeg har også funnet en haug fra barneskolen og ungdomsskolen, men de hopper jeg lett forbi ... ;)


#22

Agurke sa for siden:

:nemlig:


#23

Milfrid sa for siden:

Hehe, nei, man tar ikke opp telefonen og ringer, enig i det. Så om man ønsker å mimre litt med gamle venner er facebook "genialt". For min del så sliter jeg nok med å få tid til å treffe de vennene jeg har valgt å holde kontakten med, så jeg kjenner at det er helt ok at jeg ikke har funnet så mange klassevenner på facebook :rolleyes: . Som regel var det en grunn til at jeg ikke orket å holde kontakten med folk (og motsatt), for jeg har jo en god del som jeg har holdt kontakten med. De resterende er jeg helt fornøyd med å treffe hvert 10. år når vi har jubileer ;)

Men for alt i verden, hvis man er interessert i det, så er jo facebook kjekt. Men jeg synes det er kraftig oppskrytt. Så kan man kalle det syting eller hva man vil for meg.

Men hei, jeg har min profil jeg, man må jo være der det skjer ;) men jeg har den privat, slik at bare "venner" kan se den.


#24

Agent Scully sa for siden:

Jeg har registrert meg med fake navn og fake email :paranoid:


#25

Canisa sa for siden:

Hvorfor det?:confused:


#26

Milfrid sa for siden:

Pass på så du ikke får en masse falske venner da ;) .


#27

Canisa sa for siden:

:rofl:


#28

Dixie Diner sa for siden:

Jeg skjønner hva du mener. Men jeg treffer ikke disse menneskene i RL som regel, sier bare "hei" på Facebook og ser litt hvordan det går med dem. Dessuten tar det ingen tid fra mine ekte venner, da dette er noe jeg ikke akkurat sitter med 24 timer i døgnet hehe, og jeg er der som regel på kveldene når jeg uansett skal være hjemme og ikke treffer vennene mine. :)


#29

Milfrid sa for siden:

Nå har jeg klart å spore opp et par gamle studievenner som jeg faktisk kunne tenke meg å ha kontakt med, samt søsteren til min aller første bestevenninne, ei som flyttet langt bort, og som jeg derfor mistet kontakten med. Så kanskje facebook har sin misjon likevel ;)

Og så snart jeg får lov til å prikke deg igjen, skal jeg sende deg en prikk om hvilken skole jeg snakker om :nikker: .


#30

data mannen sa for siden:

Facebook? Hva er det? :confused: Jeg har rydda litt jeg og, i trynet, og nå har jeg bare bukke skjegg. Er det facebook?


#31

Ryli sa for siden:

Nei, tror ikke det. Jeg tror facebook er at du legger en bok over ansiktet, sånn som noen gjør når de skal sove. Ofte bruker man kanskje en avis, og da blir det jo ikke helt riktig med facebook, heller. Men jeg tror det går for det samme likevel.

#32

Azi sa for siden:

Jeg har ryddet ett par stk jeg også. Men det var pga jeg ikke viste hvem dem var. Og ble halv paranoid! :sparke:


#33

Nynne sa for siden:

Veldig enig med deg i dette ja!
Jeg synes det er koselig å bli kjent med nye mennesker også jeg da. Synes jeg har blitt bedre kjent med enkelte fra FP også etter at vi ble "venner" i facebook. :)


#34

Jessica sa for siden:

Jeg har gått inn på "privacy" øverst i høyre hjørne. Der krysset jeg av for at bare mine venner får se, ingen andre. Da syns jeg det er greit. Så får en tenke over hvem man vil ha som sine venner....


#35

data mannen sa for siden:

Akkuratja.
Bok ja.

Sliter så med rettskrivinga asså. Dobble konsonanter og sånn..


#36

Djein sa for siden:

:jupp:


#37

Vårin sa for siden:

Hvordan sletter man seg?


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.