Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvor får en kjøpt søtpoteter?

#1

Elisabet sa for siden:

Det lurer jeg på. :blond: Har skjønt at jeg skal se etter noen lange, og innbiller meg litt tynne poteter. Men i dag var jeg på en Meny butikk med godt utvalg, og ingen søtpoteter å finne. Måtte spørre siden jeg ikke var helt sikker på hvordan de var, men det stemte at de ikke hadde søtpoteter. Hvor får jeg kjøpt det? De har i alle fall ikke på Prix, men det var kanskje ikke å forvente når de ikke hadde på Meny heller.


#2

Fluke sa for siden:

De har det iallfall på Obs her i byen. :)


#3

Elisabet sa for siden:

Det blir dyrt å kjøpe søtpoteter om jeg må til Obs å få tak i det. Der klarer jeg aldri å handle for under 1000 kroner uansett hva som står på handlelappen. :knegg:


#4

scilla sa for siden:

På Ultra har de det i hvertfall.:)


#5

Acsa sa for siden:

Søtpoteter og butternutsquash kjøper jeg på "innvandrerbutikker".


#6

Pia sa for siden:

Er det ingen innvandrerbutikker i nærheten av deg? De har alltid. Det stemmer at de er lange, men ikke så tynne. Mer som auberginer om du skjønner?


#7

Michelle sa for siden:

Obs, Mega, Ica, Ultra får jeg tak i slike poteter.


#8

Canisa sa for siden:

Det kjøper vi på obs!


#9

Nenne sa for siden:

Jeg fant ikke på den digre Ica Maxien jeg besøkte i går og de sa at det var fordi sesongen var slutt. Kanskje det er derfor du ikke fant dem Elisabet?


#10

LaBanga sa for siden:

Jeg kjøpte søtpoteter på Meny-butikken vår i dag. Ellers så har de det som regel i butikker med godt utvalg og innvandrerbutikker.


#11

Elisabet sa for siden:

Takk for tips. Vi har faktisk en liten innvandrerbutikk 1 km fra her vi bor, jeg bare tenker ikke på at den ligger der. Vi kjører vanligvis ikke forbi den veien. Den skal jeg sjekke ut i morgen. De er nemlig søndagsåpne, siden de driver café i samme lokale. :)


#12

Chanett sa for siden:

Her har Obs, Ica Maxi og Meny.


#13

Polkadot sa for siden:

Hva bruker man søt-potetene til? Som vanlige poteter? Har hørt at det er sunnere...


#14

Elisabet sa for siden:

Jeg har bare funnet noen oppskrifter hvor det står at jeg skal bruke søtpotet. Vet egentlig ikke forskjellen. Har også hørt at det er bedre å bruke søtpotet i barnemat sånn for smakens skyld. :vetikke:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.