Mannen kjøpte noen økologiske kapsler på ICA, bare for å prøve. Det står på baksiden av de er kompatible med Nespressomaskiner.
Jeg liker smaken, men for det første må man bruke makt for å presse dem ned, og for det andre kommer kaffen ut i dråper, omtrent. Noen ganger stopper den bare, andre ganger tar det bare hundre år.
Tror ikke vi gjentar dette, akkurat, men den smaker godt, det skal den ha.
Har ikkje spesielt god erfaring med dei, eg heller. Dei er ikkje tette, så dei held ikkje på aromaen på same måte som dei vanlege kapslane. Og så koster dei like mykje.
Men er ikkje noko av problemet med desse kapslane som skal vere bio-nedbrytbare, at dei står i fare for å smelte i maskinen? Meiner at eg har lese det ein plass... (nespressomaskinen er for øvrig min store, dårlege miljøsamvit, så det er litt synd at desse nedbrytbare kapslane ikkje fungerer).
Jo, det er miljøaspektet som er "viktig" med disse. La for all del aldri disse bli værende i maskinen, de er nesten umulige å fjerne etter en liten stund.
Jeg tenker at de ekte kapslene er av aluminium, og siden jeg bor som jeg gjør leverer jeg dem tilbake til nespressobutikken.