Stjerneskuddet sa for siden:
Så skal jeg til og bake muffins igjen- på bestilling for mine er så gode :dåne: Innrømmet at jeg stort sett bruker ferdig mix. Men tenkte gjøre det ordentlig denne gangen. Tenkte prøve vaniljecupcakes med krem:
2 egg
2 dl sukker
125 gram smør
1 dl helmelk
3 dl hvetemel
1 1/2 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker
Krem
100 g smør
300 g melis
3 ss juice
rød konditorfarge
Og så lurer jeg på sjokolademuffins med ostekrem... Nesten samme oppskrift med men mørsk sjokolade o litt mindre av alt utenom melk som det er mer av.
Dette må jeg lage lørdag og oppbevare til søndag. Men mine blir så svette og klissete i oppbevaring? Pynte de må jeg gjøre på søndag morgen da...håper det er så kaldt at de klarer seg litt på verandaen før vi drar.
Hvordan oppbevarer dere muffins?