Vi skal samle noen venner i helga og alle skal ta med hver sine småretter. Dette er noe vi har gjort en del ganger, og føler at vi på en måte trør litt i de samme sporene hver gang... det ender som regel opp med
spicy kjøttboller, asparges surret i skinke, scampi marinert i chili og hvitløk, og lefseruller. Vil gjerne kunne servere noe nytt og spennede!
En kjempegod "dip" til salte kjeks feks er denne;
En pk Philadelphia. Finnes vel i 200 og 300 grams. Er ikke så farlig hvilken man bruker.
En boks creme fraiche. Jeg brukte lettvarianten.
En rødløk, hakket.
Sitronpepper, evtvlitt salt.
Jeg har den bare i en bok, men det er ganske enkelt:
Ferdige butterdeigplater tines og kjevles ut. Stikk ut rundinger med et passe stort vannglass. Legg chorizobiter og revet mozarella på hver halvpart. Legg de sammen og pensle med egg. Strø på paprikakrydder. Stekes på 200 grader i 5-10 min. Du ser når de er ferdige.