Både jeg og mannen jobber ganske mye for tiden og det er alltid et stressmoment med middagen som helst bør være både sunn, kjapp og ikke for dyr. Tidsaspektet er det viktigste akkurat nå, alle vil gjerne ha middag ganske kjapt etter at vi kommer hjem. Jeg tenkte derfor å lage opp noen middager og fryse de ned, men jeg er tom for ideer til mat som er lett å lage i store porsjoner, lett å varme opp igjen/steke ferdig og som heller ikke tar veldig stor plass i fryseren.
Jeg har tenkt på hjemmelaget lapskaus og på lasagne. Jeg lager også tomatsaus som er god på spaghetti, pizza osv, men det må da være flere lettlagede retter som egner seg til dette formålet?
Jeg har laget fiskegrateng, skinkegrateng, Lapskaus, lasagne, kjøttsaus, kjøttkaker og karbonadekaker og fryst ned i sin tid. I tillegg har vi også kylling som er trevlet opp i småbiter, i tilfelle vi trenger noe kjapt å slenge på en pizza en gang i tiden.
I tillegg til lapskaus og lasagne pleier vi å lage chicken curry suppe og Chicken tikka i såpass store porsjoner at vi fryser ned en god del. Mest fordi det tar litt tid å lage, men veldig greit å ha slike ting ferdigferdig i frysen :nikker: