Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kamskjell med chevre og honning - oppskrift

#1

Nenne sa for siden:

Kopiert fra en annen tråd:

pannestekte kamskjell og ruccola til forrett, litt chevre og honning pluss knuste valnøtter.

Hvordan skal dette tilberedes? Mengder? Krydder?


#2

Toffskij sa for siden:

Å herrejesus, det hørtes godt ut! :vilha:


#3

Eia sa for siden:

Det har vi hatt, og det er aldeles nyydelig!

Chevre i tynn skive av den pølseformede varianten fra Haukeli, oppå kamskjellet. En skive til hvert skjell. Seng av ruccula under. Oppå der igjen drysser du knuste valnøtter, ca en teskje eller to, og til slutt heller du i en tynn stråle honning på toppen. :nam:

Hm. :vurderer forrett til i kveld: :grubler:


#4

Nenne sa for siden:

Takk! :blomster:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.