Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Har du noen gang blitt kalt stygg?

Har du noen gang blitt kalt stygg?

  • Ja
    92 stemmer
  • Aldri
    73 stemmer
  • Jeg kan ikke tro at noen gjør det
    13 stemmer
  • Ikke direkte, men jeg har hørt det bak ryggen min
    5 stemmer
  • Wiener
    3 stemmer
#1

Taien sa for siden:

Og siden jeg hadde en tråd ang det å bli kalt pen, må jeg selvsagt ha en tråd ang det motsatte.

Har du blitt kalt stygg (som i stygt utseende) direkte til deg?



#3

Taien sa for siden:

Og her skulle det da vært en poll....men jeg var litt kjapp.

Kan en modde hjelpe med å legge inn 5 svaralt?

  1. ja
  2. aldri
  3. jeg kan ikke tro at noen gjør det?
  4. ikke direkte, men jeg har hørt det bak ryggen min
  5. wiener

#4

vixen sa for siden:

En gang og glemmer det aldri. De var noen idioter av fulle harry gutter, man allikevel. Jeg var atten ca og var ute. De slang med leppa og sammenlignet meg med min søster. Hyggelig. Min søster ble rasende da jeg fortalte det husker jeg.


#5

Enhjørning sa for siden:

Jada. Gjennom hele oppveksten. Det finnes morsommere ting for en femtenåring enn at gutta står og later som om de brekker seg når du går forbi. :sukk:


#6

rine sa for siden:

Jupp, en gutt på ungdomsskolen sa en gang at jeg var stygg. Som i "æsj, du er Schtygg!" Den svei skikkelig for en fjortenåring, (jeg gikk jo rundt og trodde at jeg så fullstendig normal ut) men det hjalp litt at han fant noe galt med minst 50 % av jentene i klassen og slett ikke var redd for å fortelle det. :snill: Han er vel den eneste av de jeg gikk på u.skolen med som jeg har avvist venneforespørsel fra på FB, (to ganger til og med :humre: ) men det like mye med det faktum å gjøre at jeg fremdeles ikke oppfatter fyren som en spesielt hyggelig person.


#7

Maverick sa for siden:

Ja. Gjennom hele ungdomsskolen, og første året på videregående av de jeg da heldigvis ikke lenger gikk i klasse med, men delte skolebuss med.

Og senere, av en som vekslet mellom å forgude meg og hate meg i ganske mange år. :) Det var sjikkli sunt for selvfølelsen, gitt.


#8

Taien sa for siden:

Takk til modde som fikset. :blomst:

Jeg er blitt kalt det så mange ganger at jeg har mistet tellinga.
Da regner jeg ikke med ungdomsskolen og sleivspark fra teite ungdommer.

Voksne folk har gått forbi meg på by'n og sagt "herregud så stygg du er" "Fy f*** se på hun" etterfulgt av hånlig latter. :snill:
Det får et menneske til å føle seg verdifull kan du tro.


#9

Snuppa sa for siden:

Ja, det har jeg.


#10

Filifjonka sa for siden:

Nei, men jeg har fått påpekt mindre perfekte detaljer ved kroppen og ansiktet mitt, av en veldig ond person, som en bevisst metode for å ødelegge selvtilliten min da jeg var helt ung. I ettertid ser jeg jo godt at dette var nettopp det siste og ikke feil ved meg. Men sånt kan sitte i likevel.


#11

Tjorven sa for siden:

Broren min kalte meg stygg og sa at det var grunnen til at jeg ikke hadde kjæreste da jeg var fjortis. Han visste at han trykket på på de rette/feile knappene da, gitt.

(Jeg var ikke det spor bedre, altså. Jeg kalte ham dum fordi han leste så dårlig. Han har dysleksi. :flau: )


#12

rine sa for siden:

Taien: Hva? Voksne folk? :sjokk:
Edit:
Folk som driver på slik er ikke voksne i hodet, altså. En fjortenåring som ikke har fullt utviklet hjerne og ikke helt klarer å sette seg inn i andres situasjon, kan man kanskje unnskylde, men voksne som holder på sånn? Jeg har ikke ord...:sint:


#13

MammaHeksa sa for siden:

Søskenkjærleik! :knegg:


#14

Crimina sa for siden:

Da jeg var barn / ungdom ble jeg kalt for stygg så og si hver dag... I voksen alder kan jeg ikke huske at det har skjedd.


#15

cora sa for siden:

Nei, er verken pen eller stygg, så tror ikke noen gidder å kommentere meg på den måten.


#16

Toffskij sa for siden:

Ja, men ikke etter ungdomsskolen, tror jeg.


#17

Taien sa for siden:

Å ja da. "Voksne" folk. Jeg må være enig med deg i betegnelsen voksen altså. Dette har vært folk fra alder 23/24 - 50 altså. Lurer på hvorfor jeg ikke går så ofte på byen egentlig?! :gruble:


#18

Filifjonka sa for siden:

Er det mulig. :( Så ille.


#19

Miss Norway sa for siden:

Nei, det tror jeg ikke. Eller rettere sagt, det ville jeg nok husket. For jeg er blitt kalt feit, og kan omtrent pinpointe når og hvor og av hvem de ordene ble sagt. Men jeg var overvektig, så det stemte jo for så vidt. Men jeg er ikke stygg - så hvis noen hadde sagt det tror jeg virkelig ikke at jeg ville tatt meg like nær av det. :gruble: Kanskje mer tenkt at "det var dem, ikke meg".


#20

Esme sa for siden:

Ikke som jeg kan huske.

Ikke hadde vi lister i klassen vår heller. Gud bedre det hadde vært synd på de som kom med sånne tåpelige lister, de hadde blitt tatt til side gitt.


#21

MammaHeksa sa for siden:

For å være litt seriøs; jeg ble kalt stygg, dum, tjukk, lat, slem og mange andre forferdelige ting gjennom hele barndommen av mine egne foreldre og bestemor. Det satt sine spor, og tok noen harde år å fri seg fra.

Men ikke pokker om jeg skal la det farge resten av livet mitt. :p


#22

krystallklart sa for siden:

Ei på ungdomsolken sa at jeg var stygg bak ryggen min en gang vi gikk fra ett klasserom til ett annet. Det hjalp litt på at han jeg syntes var den pensete i klassen sa at hun var mye styggere selv.

I voksen alder har det aldri blitt sagt som jeg har hørt, hvertfall.


#23

D'Arcy sa for siden:

Det som sitter best i var en gang da jeg var ute på byen med Mannen. Han møtte en gammel venninne og de ble stående og småprate. Hun er en jente som går for å være ekstremt modellpen og så sier hun: Jeg hører du har giftet deg? Han svarer: Ja, det har jeg. :) Hun kaster ett blikk på meg og sier med verdens mest ovenfra og ned blikk: Med HUN??? Du har ikke giftet deg med HENNE??

:snill: Det gjorde mer vondt enn om hun hadde spyttet på meg og sagt rett ut at jeg var stygg.


#24

ingling sa for siden:

I hvert fall ikke etter barne- og ungdomsskolen, bortsett fra av en jeg gikk i klasse med som la meg fullstendig for hat og fortsatt kalte meg stygg da vi var russ. Jeg aner fortsatt ikke hvorfor, men samme kan det være. Til den tid hadde jeg heldigvis fått såpass selvtillit at jeg ikke trodde på ham lenger. I barne- og ungdomsskoleårene var det vel helst tjukk og sånt jeg ble kalt, og det ble gjort narr av måten jeg gikk på og denslags. Jadda. Jeg er så glad jeg er voksen!

Taien: Fy flate, sånne folk har jeg null respekt for. At det går an.


#25

Miss Norway sa for siden:

Yngste min kalte forresten en ungdom her forleden stygg. Ikke til vedkommende, men til meg. Vi tok jo selvsagt en runde på at det ikke er hyggelig å si sånt etc, men hun unnskyldte seg med at hun ikke visste hva hun skulle si... Saken var at denne ungdommen var piercet herfra til månene, i leppe, nese, øyebryn og øreflipp med nagler og ringer og pinner og så omtrent ut som vandrende piggtråd. Og jeg var innerst inne helt enig - vedkommende så heslig ut. (I mine øyne, med fordommer og hva_har_du og alt sammen. Men likevel.) Men det er jo godt mulig personen egentlig hadde et helt normalt utseende ansikt, men det klarte ikke jeg oppdage (og jeg glor ikke på folk heller, så det blir med førsteinntrykket).

Men jeg har en følelse av at det ikke er helt det man snakker om i denne tråden? For hvis man bevisst velger en avvikende stil, så blir man kanskje ikke like såret av kommentarer? :vetikke:


#26

him sa for siden:

Ja, flere ganger. Ikke etter at jeg har blitt voksen.


#27

Honey sa for siden:

Ikke etter ungdomsskolen.


#28

Obelix sa for siden:

Ikke som jeg kan huske eller som jeg har hørt.


#29

Niobe sa for siden:

Ikke etter ungdomsskolen.


#30

Polyanna sa for siden:

Ikke det jeg kan huske. Bortsett fra en gang, av en rablende gal grandonkel, som lirte ut av seg til meg og min søster "åh, dere er søstrene, ja. Det ser jeg. Like STYGGE begge to! :moahaha: " Sjarmtroll. :gal:


#31

Karamell sa for siden:

Ja, etter all sannsynlighet. På ungdomsskolen var det én som gikk inn for å gjøre livet mitt til et helvete i et par år. Han kalte meg mye, og stygg var sikkert en av de.

Jeg er ikke venn med ham på FB, den dag i dag pga dette. Selv om han allerede første året på videregående beklaget seg og skulle bare danse med meg en hel kveld. Jeg såret visst de unge følelsene hans da vi gikk i 7. klasse og ikke ville være kjæresten hans. :snill:


#32

Nessie sa for siden:

Ja, det har jeg. Også i voksen alder.


#33

vixen sa for siden:

:eek: Hva i alle dager sa mannen din da? For et nek.

Blir også litt sjokkert over andre her som forteller å ha fått slike kommentarer fra andre voksne folk. Eller sjokkert blir jeg kanskje ikke fordi jeg vet jo at idioter finnes overalt.


#34

Nessie sa for siden:

Da vi var i syden var det en sur sånn timeshare-selger som kalte meg «stygg, feit og rød gris». :snill:


#35

Anne C sa for siden:

Første året på ungdomskolen fikk jeg høre både det ene og det andre. Tror aldri det har skjedd siden.


#36

Frances sa for siden:

Jeg fikk høre på ungdomsskolen at jeg var så tynn at det var stygt. Jeg prøvde ALT for å legge på meg i den perioden, men det gikk ikke. Den kommentaren gjorde så vondt. Jeg kjenner følelsen enda.


#37

Vanilja sa for siden:

Nei, ikke direkte til meg. :) Men at noen synes det er jeg sikker på.
Eller mulig jeg har det, men at det er fortrengt. :gruble:


#38

Divine sa for siden:

Ja, en god del da jeg var yngre. Jeg ble blant annet kalt "havets skrekk".


#39

Lenam sa for siden:

Hmmm tror ikke det nei. I sånne fall har det prella av som vann på gåsa. Eller jo det var en gang en fyr som gjorde det slutt med kjæresten sin og fortalte henne at han var forelsket i meg. Hun lirte av seg " din stygge hore" når hun møtte meg ute på byen noen uker senere. Vel jeg kunne ikke brydd meg mindre, jeg hadde da ikke vært i nærheten av eksen hennes heller.


#40

Harriet Vane sa for siden:

Haha, ja, den aller tjukkeste jenta på skolen sa jeg så ut som en gris fordi jeg hadde en oppstopper og var rød i kinnene. Stakkars henne, hun slang dritt til alle for å beskytte seg selv.

Men siden jeg var oppvokst uten så mye som et kompliment var jeg ganske sårbar på det og ble lei meg og ønsket å få en sånn lang pen nese som ingen ville kalle grisenese. Det gikk heldigvis over og ikke noe som formet mitt selvbilde eller som jeg bærer med meg i dag.


#41

Chanett sa for siden:

Ja. Av noen sjarmerende elever.


#42

Adrienne sa for siden:

Jeg skulle inn her og si at jeg aldri har blitt kalt stygg, men så leser jeg over her at ikke stemmer. :snurt:


#43

Filifjonka sa for siden:

Uff da. :humre:


#44

Hondacrv sa for siden:

Nei, aldri. Men jeg blir ganske sjokkert over det jeg leser her; fy søren så masse stygt folk kan få seg til å si. Makan.


#45

Strutsen sa for siden:

Ja. Flere ganger også. Det som svei mest, var da min eks. gjorde det. Helt oppriktig. Mens vi var sammen. :himle:

Om noen gjør det i dag, så bryr det meg midt i brevsprekka.


#46

Taien sa for siden:

Jeg misunner dere som oppriktig ikke bryr dere, eller ikke har brydd dere om det.
Jeg spillerbeintøff, men det går rett i hjerteroten og lagres på harddisken for evig.


#47

Fluke sa for siden:

Ja, en gang på videregående. Da hadde jeg en venninne som sa at det var så flott med meg og han jeg nettopp hadde blitt kjæreste med, for vi var liksom like stygge utseendemessig sett begge to. :snill:


#48

Fadese sa for siden:

Ja, men jeg tror det bare har vært ved én anledning på videregående. Jeg ble veldig paff, jeg mener hva for en ting er det å si? Men vedkommende hadde så mange idiotiske utsagn at jeg greide å riste det sånn høvelig fra meg.


#49

ingling sa for siden:

Jeg brydde meg definitivt om det da det ble sagt, altså. Men det er over 20 år siden, og jeg er ikke lei meg for det .

Hadde noen kalt meg stygg nå derimot, hadde jeg blitt veldig lei meg.


#50

Kirsebær sa for siden:

Én gang. Det kom noen gutter bort til meg på byen bare for å si at jeg var stygg.
Den følelsen husker jeg så godt og det satt i så veldig lenge.

Jeg får helt sjokk når jeg leser at voksne mennesker kan gjøre slikt.


#51

Carpe Diem sa for siden:

Nei, heldigvis ikke... I min barne/ungdomstid var det ikke slike teite lister (jmf en annen tråd) eller mobbing som jeg kan huske å ha registrert. Er takknemlig for det.

Når jeg leser i tråden om dere som har blitt kalt stygg så blir jeg helt satt ut. Trist hva noen kan finne på å si.... :mad:



#53

Plipp sa for siden:

Jeg stemte nei, men det stemmer ikke helt. Jeg har blitt kalt stygg av en person som var syk, og ikke hadde helt kontroll på hva h*n sa.


#54

Drømmedama sa for siden:

Nei, jeg skjønner at jeg jammen har vært veldig heldig med oppvekst og ungdomstid, har møtt mennesker som har villet meg vel. Det handler rett og slett om flaks.
Jeg er, og har alltid vært, ganske skjør og egentlig ikke så veldig tøff, og jeg lurer på hvordan jeg hadde taklet noe av det jeg leser her inne. Fy flate, så slemme folk kan være.


#55

Luvi sa for siden:

Nei, det tror jeg egentlig ikke om jeg ser bort i fra noen unge, fulle gutter. Jeg synes det nesten var verre at en tilsvarende gutt sa til meg ute på byen (som er jeg ca 2 ganger i året eller så): Si meg, er ikke du for gammel til å gå på denne uteplassen"? Det skal da sies at jeg var absolutt ikke det, men tydeligvis i hans øyne. Joda, det er en del av denne plassen som stort sett fylles av 20-åringer, men ikke de resterende avdelingene. Dette skjedde da mens vi sto ute og røyket. Å føle at andre synes jeg er for gammel synes jeg nesten er verre enn at de rakker ned på utseendet mitt. Det liker jeg jo ikke selv en gang.


#56

Sure Eplet sa for siden:

Åjada, det hender.

Det som sitter best igjen er den sjarmerende ekskjæresten min. Der satt han mens vi var sammen, og han skrøt til kompisen. "Jammen glad jeg ikke har ei sånn pen dame, de får man jo aldri ha i fred!" :knegg: jo-nei, han sa jo ikke at jeg var stygg direkte, menneh ... det ble liksom ikke oss to for å si det sånn.


#57

Irma sa for siden:

Huff, dette var trist lesning.

Jeg kan ikke huske at jeg noen gang har blitt kalt stygg, jeg tror jeg er av typen som ville husket det. Jeg tilhørte aldri "de pene", heller. Men så tror jeg ikke begrepet nødvendigvis alltid brukes for å kategorisere folk på skalaen pen/stygg, det dreier seg vel heller ofte om å ville mobbe og såre, og trykke noen andre ned?


#58

Teofelia sa for siden:

Mange, mange ganger - men ikke etter at jeg ble voksen.


#59

Polyanna sa for siden:

En aldeles nydelig slektning av meg, som også har en veldig kjekk mann, har en "venninne" som stadig må stikke i henne hvor UTROLIG det er at HUN, som er så "alminnelig", har vært så UTROLIG heldig å få seg en SÅ bra fyr. :blabla: Jeg blir så sur av det, både fordi det er slemt, men også fordi det virkelig og helt objektivt, er FEIL! :gaah:


#60

Silje sol sa for siden:

Ja, hver dag på jobb.
(men tar det ikke så tungt, jobber på dement avdeling :p )

Ellers, ikke som jeg kan huske siden ungdomsskolen.


#61

Teflona sa for siden:

Nei, aldri. Sjokkerende at så mange har opplevd det, særlig i voksen alder.


#62

Pepper Lemon sa for siden:

Jeg har ikke blitt kalt stygg som jeg kan huske, men en gang var det en fyr som sa at jeg så ut som en fisk fordi jeg hadde så store øyne. Jeg myste i årevis etterpå, i et forsøk på å gjøre øynene mindre. :knegg:

Jeg hadde en venninne på ungdomsskolen som var veldig pen. Men et eller annet ved henne provoserte tydeligvis folk, og det var ikke få ganger at vi var ute på byen i helger hvor fulle gutter kom bort til henne med ukvemsord om hvor stygg hun var. Hun ble så utrolig lei seg, og jeg kan til dags dato ikke fatte og begripe hvorfor de sa slik til henne.


#63

Palmen sa for siden:

Ikke siden ungdomsskolen.


#64

Che sa for siden:

Ja, en gang. Jeg var fem og ble sammenlignet med en av jentene i gata. Det satte ikke varige spor. Har stort sett blitt ansett som søt som barn iallefall.


#65

Malama sa for siden:

I skolestiden, helt sikkert. Dog sitter "dum" bedre igjen enn stygg. Stygg var jeg nok, men det var jo bare utseende, Dum var litt vanskeligere å svelge.

Sånn indirekte har jeg jo fått høre det en del ganger som voksen også, altså ja, for det ser så sykt ut med sånne tynne jenter, det er stygt. Det sies til meg, ikke at "du er stygg", men direkte spm om jeg har spiseforstyrrelse har jeg jo fått servert i lunsjen en gang da. Hun eier ikke sosiale antenner, men likevel...


#66

Trulte sa for siden:

En forhenværende besteveninne sa flere ganger: vi to som er så stygge, se x hun er så flott og så går vi her som er så stygge etc etc.
En ex av meg synes jeg har stygge tær.

Til nr en sa jeg til slutt,lei, snakk for deg selv.
Til nr to sa jeg. Å? Synes ikke det. Da fikk jeg til svar at jeg var jo ikke perfekt.

Husker også jeg traff igjen en fra ungdomsskolen: Jøss, du er jo blitt SØT!!
Jeg vet den dag i dag ikke hvordan jeg skulle tolke det...


#67

Serafin sa for siden:

Veldig veldig mange ganger.

Det er fortalt så mange ganger oppgjennom at det er veldig vanskelig å ikke tro det, og det finnes knapt bilder av meg...


#68

Myrsnipa sa for siden:

Samme her. Men, jeg har jo skjønt i ettertid at det slettes ikke handlet om utseende mitt, men en måte å rakke ned på meg.

Husker en gutt i klassen min satt og stirret på meg, og når jeg tilslutt ble så irritert at jeg spurte hva han glodde på svarte han bare "du er bare så utrolig stygg". Denne har jeg også skjønt i ettertid. Han var forelsket stakkar og slet litt med kommunikasjonen. :knegg:


#69

Trulte sa for siden:

Du er en av dem jeg kaller vakker. Jeg vet ikke hvordan du ser ut, men slik du kommer frem her på FP er du vakker.


#70

Morella sa for siden:

Nei, heldigvis ikke. Jeg blir overasket over hva folk kan få seg til å si. :(



#72

Heddamor sa for siden:

Jepp. Sikkert hørt det flere ganger, men det er en som brant seg fast. En gjeng gutter på sidelinjen av håndballbanen som nærmest lagde en sang om at jeg var så stygg og ikke kunne lage mål (jeg spilte på kant og hørte alt veldig godt). Vel, jeg tror aldri jeg har fått flere mål enn jeg gjorde den kampen. Men det hele var så vanvittig ydmykende og jeg husker jeg var veldig redd for at pappa skulle høre det.


#73

Stellebord sa for siden:

En gang på barneskolen sa ei jente at jeg var "så tynn at det var stygt", men ellers har jeg aldri blitt kalt stygg.


#74

Amelie sa for siden:

:eek: Det hadde han virkelig ikke fått slippe unna med! Hadde tatt kontakt med firmaet hans. Han tålte vel ikke å bli avvist, de var (er?) jo beryktet for å være innpåslitne og usympatiske...


#75

007 sa for siden:

Ja, det har jeg. Særlig da jeg var yngre fordi jeg hadde rødt hår. Jeg hatet håret mitt og fikk derfor sjokk da jeg kom til Italia som 17-åring og plutselig hadde 4-5 smellvakre italienere hengende i håret.

I voksen alder har jeg blitt kalt stygg, feit (jeg hadde en BMI på 23) og gammel av en full ung mann (21-isj) på et utested. Jeg tror han var ute etter å stikke max der det sved, for han hadde nettopp blitt kastet ut pga av meg. Så jeg smilte dryppende hyggelig tilbake, klappet han på kinnet og sa at "Jeg er ungdomsskolelærer og jobber med sånne sinte unge menn som deg til dagen, så jeg bryr meg ikke så mye om at du synes jeg er gammel og stygg. :snill:" Den dag i dag fatter jeg ikke at jeg ikke ble slått ned, for han ble så forbanna på meg at jeg trodde han skulle sprekke. Kalle han en ungdomsskoleelev, lizzom. :humre:


#76

Mani sa for siden:

Nei og isåfall har det gått meg helt hus forbi.


#77

amylin sa for siden:

Ja, mange ganger i yngre år. Jeg er jo adoptert fra Asia og var den som ikke hadde norsk utseende på barneskolen, og dermed stygg. Jeg ble også kalt stygg på ungdomsskolen flere ganger pga det. Hjalp jo heller ikke på at jeg i tillegg brukte briller. Følte meg sjelden fin på den tida der, ja.


#78

Unicorn sa for siden:

Jeg kjenner altfor godt til det. :sukk:


#79

Katta sa for siden:

Ja, men bare i barneårene i sånn "faren min er sterkere enn din far og dessuten er du stygg"-setting.

Derimot var foreldrene mine eksperter på å ikke ta mine hint eller rop om anerkjennelse seriøst, og det kom noe som ikke akkurat var bekreftende tilbake. Jeg vet ikke om jeg gjør sånt med mine barn, jeg gjør helt sikkert noe tilsvarende, det var jo på ingen måte bevisst eller ondt ment. For eksempel hvis jeg sutret litt over hårfargen min får jeg til svar at "ikke alle kan være blondiner vet du". Det hadde unektelig vært smartere å si noe om at det finnes flere fine farger, men det skjedde ikke. Og mange tilsvarende eksempler. :knegg: Det blir en slags indirekte beskjed om at man ikke når opp utseendemessig.


#80

Slettet bruker sa for siden:

Jeg krysset av nei jeg. Det er ikke helt sant. Faren min sa at jeg var så stygg at ingen noen gang ville forelske seg i meg da jeg var syv. Men han har ikke injurierende kraft, så han driter jeg i. Feil tok han også. Det er flere som har vært forelsket i meg. Noen ganger er jeg det til og med littegranne selv. :nissefnis:


#81

Harriet Vane sa for siden:

Å, jeg glemte helt den gangen en fyr prøvde å sjekke meg opp ved å fornærme meg, så han sa masse kjipe ting til meg og trodde det skulle virke? Sånn "du må ikke tro du er noe, og du virkelig ikke så himla pen som du tror"-type ting. Jeg hadde ikke sagt et ord, jeg satt med en venninne og drakk vin på et bord bare vi to og det var litt absurd. Han kom bortom gang på gang og slengte med leppa.

Hadde jeg vært mer sart og sårbar ville jeg blitt lei meg, jeg tenkte bare at han var komplett idiot.

(Og nå ville jo historien vært komplett om det hadde vist seg å være Eivind Berge eller noe, men det husker jeg faktisk ikke. )


#82

Hjertensfryd sa for siden:

Mange mange gongar. Var ein litt stille periode då eg gjekk på vidaregåande, men det tok seg jamen opp att då eg flytta til byn. Alt det enkelte kan lire av seg til ein person dei ikkje kjenner er heilt utrulig.


#83

Misteri sa for siden:

Var ute med noen venninner i vinter som var. Da fikk jeg høre av en sjarmerende fyr at du kan da ikke stå her å ta hele plassen da di støgge feite kjerring. :snill:


#84

Robyn sa for siden:

En gang, på jobb.
Det ble sagt av en pasient i psykose som var agitert og det er vel egentlig litt uvisst om det var meg hun snakket til. Men det var meg hun så på. :knegg:

Svarte aldri i pollen, for dagen etter var jeg i følge samme pasient verdens skjønneste. :filer:


#85

emin sa for siden:

Ja, på u.skolen fikk jeg stadig høre det (mobbeoffer).


#86

Avatar sa for siden:

Nei. Men hva folk har tenkt eller sagt bak min rygg vet jeg jo ikke.


#87

-ea- sa for siden:

Jeg har aldri blitt kalt verken stygg eller pen (bortsett fra sist uke da, pen :humre: ), og føler det litt som at jeg har vært usynlig. Ikke estimert. :snill:


#88

Kate sa for siden:

Mange, mange ganger hver eneste dag gjennom skoletiden, men ikke siden ungdomsskolen. Det er først nå de senere årene at jeg ikke studerer detaljer ved meg selv i speilet, og tør å tror at jeg ikke er stygg. Jeg er helt alminnelig.


#89

trøtt sa for siden:

Ja flere ganger. Har fått beskjed om at jeg er så tynn at jeg er stygg. Av voksne personer. Det er helt greit egentlig for jeg er ihvertfall ikke dum, det er mer enn hva man kan si om de som lirer ut av seg slike ting.


#90

Pøblis sa for siden:

Jepp. Min eks syntes det var en fin måte å hersketeknikke meg på. :snill:


#91

Candy Darling sa for siden:

Jada. Men ikke som voksen.

En av de som sitter, er bygdas fyllik som prøvde å få meg med på noe med det fantastiske innsalget: Du kan gjerne bli med meg, jeg er lei av vakre jenter.

Av barn og fulle folk, ja.


#92

Effie sa for siden:

Eg var visst bygdas styggaste, tydeligvis. Eksen tykte at det var det viktig å fortelje meg at det hadde han fått høyre av andre damer på fest. :snill:
Og så fortalte han villig vekk til andre, og meg, at eg ikkje var så pen, men eg var no grei da. Eller noko slikt.


#93

GinaK sa for siden:

Ja, når jeg var ungdom. Jeg var en utrolig sjenert grå mus.


#94

Fløyel sa for siden:

Ja, en gang i russetiden av den mest harrye gutten på skolen med det dumme nautet han hadde som dame. Jeg kvitterte med å le hånlig av dem. Jeg tenker enda på de som patetiske tapere på samfunnets svarteliste. Jeg har møtt henne senere i voksen alder, jeg hilser ikke direkte, bare ser trist på henne.


#95

Røverdatter sa for siden:

Så mange fæle historier i denne tråden. :klemme:

Jeg så denne tråden i går og kunne ikke huske å ha blitt kalt stygg. En gutt jeg var veldig forelsket i på ungdomsskolen kalte meg "en helt vanlig jente" og det gjorde nok vondere enn å bli kalt stygg selv om det definitivt ikke var stygt ment. Jeg hadde to smellvakre venninner som jeg hang med og så nok temmelig average ut i forhold til dem. Da jeg tenkte på alt dette kom det plutselig et vagt minne om at noen sang på den fæle sangen til meg en gang, men jeg kan ikke huske hvem som gjorde det, men jeg vet at jeg ikke ble lei meg fordi den som gjorde det var en idiot og alle visste det. "Alle fine damer har ei stygg venninne som vil hjem, hjem, hjem". :humre:


#96

Miromurr sa for siden:

Ja, men ikke etter barneskolen tror jeg. Eller, en gang av en fyr jeg hadde avvist på byen, men det tells ikke.


#97

Appelsin sa for siden:

Ikke som jeg kan huske.
Og jeg hadde sikkert husket det.


#98

Nessie sa for siden:

Han var ektremt pågående, men vi bare gikk videre. Og da ble han vel sur da. Min mann holdt på å klikke, og tente på alle pluggene… men jeg bare dro han vekk og gikk. Det er jo ikke noe vits.

Men klart, når man alltid har slitt med kroppen, og aldri har trivdes på stranden - og endelig kom seg til syden - så var det litt nedtur. Ikke så stas var det å få høre på fest i Trøndelag en gang heller, at søstra til en bekjent (han sa det til meg da) hadde fortalt han at hun hadde observert meg på stranda, og at jeg så ut som en gris. :o

Og da kjøper jeg ikke helt den at «ingen» ser andre enn seg selv på stranda altså. :sorry:


#99

jolie sa for siden:

Jeg tror ikke det. Jeg kan i alle fall ikke huske det. Jeg har alltid slitt med dårlig selvbilde/selvtillit, men jeg tror likevel ikke at noen har kalt meg stygg noengang.


#100

Blondie sa for siden:

Hver dag hele skoletiden. Det finnes ikke grenser for hvor kreativt det går an å meddele dette til en liten krølltopp, er min erfaring.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.